Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

10 Ιουλίου 2019 07:09
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 10 Ιουλίου! Τι μας περιμένει; Πως θα ξεχωρίσετε τα ζώδια πανεύκολα όπου κι αν είστε;

ΚΡΙΟΣ

Τα περισσότερα μυαλά και χέρια αποδίδουν καλύτερα από το ένα, αγαπητοί Κριοί!

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνετε για αύριο όσα μπορούν να γίνουν σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα γίνετε πολύ πιο κοινωνικοί και αποφασιστικοί τις επόμενες μέρες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα θα επιστήσουν την προσοχή σας στη λογική.



ΛΕΩΝ

Δεν πρόκειται να παρασύρεστε από μεγάλα σχέδια και να ξεχνάτε να ασχολείστε με όσα βρίσκονται μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να πορεύεστε με τους φίλους σας στο πλάι σας, για να σας στηρίζουν και να σας βοηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Αν το ταίρι σας εξαρτάται υπερβολικά από εσάς, οφείλετε να του υποδείξετε να αναπτύξει την αυτάρκειά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι σας πιέζει και σας εμποδίζει να σημειώσετε την πρόοδο που επιδιώκετε

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναρωτηθείτε ποιο μήνυμα θέλει να σας δώσει το σύμπαν– γιατί ενδέχεται να αντανακλά στοιχεία του που πρέπει να δουλέψετε στον εαυτό σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραμερίστε τον εγωισμό και ακούστε τις συνετές συμβουλές που σας δίνουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα θέλουν να φανείτε δυνατοί και θαρραλέοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι η πεισματική αδιαφορία προς όσα ξέρετε ενδόμυχα ότι είναι αλήθεια.

Πώς μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα έναν Ιχθύ;

Κάθε μέρα σας παρουσιάζουμε τις αστρολογικές προβλέψεις αφού πρέπει να γνωρίζετε για ταζώδια! Πώς μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα έναν Ιχθύ; Τι θα κάνετε για να τον κάνετε να τρέχει πίσω σας; Το ζώδιο του Ιχθύ είναι από αυτά που ξεχωρίζει!

Με στοιχείο του το νερό και κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα – τον πλανήτη του ονείρου, της φαντασίας αλλά και των ψευδαισθήσεων-, ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος που στα αισθηματικά του ακολουθεί πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς του. Αναζητά τον ιδανικό σύντροφο με τον οποίο επιθυμεί να ζήσει μοναδικές συγκινήσεις, όμως έχει την τάση να παρασύρεται από την δύνη των συναισθημάτων του και να εξιδανικεύει ανθρώπους και σχέσεις.

Τα μπερδέματα, τα διλήμματα αλλά και ο φόβος της μοναξιάς, μπλοκάρουν συχνά την πορεία της αισθηματικής του ζωής. Όταν όμως ένας Ιχθύς, αγαπήσει πραγματικά, χαρίζει απλόχερα και γενναιόδωρα όλα του τα συναισθήματα χωρίς να περιμένει την ανταπόδοση.

Πώς θα κατακτήσεις ερωτικό το ζώδιο των Ιχθύων;

Μην ξεκολλάτε τα μάτια σας από πάνω του! Και επειδή ένα βλέμμα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, αφήστε το βλέμμα σας ελεύθερο να φανερώσει όλους τους κρυφούς σας πόθους!

Δείξτε γενναιόδωρα το ενδιαφέρον σας χωρίς όμως να γίνεστε πιεστικοί. Απαραίτητο στοιχείο για να τον κατακτήσετε είναι να διαθέτετε πολύ ευγενικούς τρόπους!

Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Ο Ιχθύς όσο σίγουρος και να είναι για τα δικά του συναισθήματα, ποτέ δεν θα είναι βέβαιος για τα δικά σας, για αυτό λοιπόν αναλάβετε δράση!

Δείξτε το ενδιαφέρον σας με κάθε τρόπο, με ένα μήνυμα στο κινητό του, με ένα μπιλιετάκι, με ένα τηλεφώνημα, με ένα κομπλιμέντο, με μία ανθοδέσμη και με όμορφα ρομαντικά λόγια που περιμένει να ακούσει για να πάρει την επιβεβαίωσή του!

Προσκαλέστε τον σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, σε μία βόλτα στην παραλία, δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα και αφιερώστε του ένα ερωτικό τραγούδι. Οπλιστείτε με όλο το ρομαντισμό σας για να συγκινήσετε τον ευαίσθητο και ονειροπόλο Ιχθύ!

Ο Ιχθύς λατρεύει τις τέχνες, το χορό, το θέατρο, το σινεμά! Είναι λοιπόν μία καλή ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα βράδυ διασκέδασης που θα του μείνει αξέχαστο!

Μην του μιλήσετε για όλες τις περασμένες ερωτικές σας σχέσεις. Δώστε του να καταλάβει ότι η πρόθεσή σας είναι να κάνετε μαζί ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα και να ζήσετε έναν έρωτα πρωτόγνωρο και για τους δύο!

Προσπαθήστε να τον πείσετε ότι έχει κερδίσει την αποκλειστικότητα στη σκέψη και την καρδιά σας ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του.

Κάνε όνειρα μαζί με τον Ιχθύ για το άμεσο μέλλον της σχέσης σας. Συμπεριέλαβε τον στο πρόγραμμά σου, προγραμμάτισε δραστηριότητες και για τους δύο μαζί, ώστε να του δείξεις πόσο απαραίτητος σου είναι!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share