Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Με αυτόν τον τρόπο ξεχωρίζετε τα ζώδια στην παραλία!

Ένα ευχάριστο παιχνίδι για εσάς και τους φίλους σας!

3 Ιουλίου 2019 12:35
Με αυτόν τον τρόπο ξεχωρίζετε τα ζώδια στην παραλία!

Είστε από εκείνους που γνωρίζουν τα πάντα για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων; Ξέρετε να διαβάζετε τους αστρολογικούς χάρτες και να μην κάνετε λάθος..τότε δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι από αυτό που θα σας προτείνουμε! Την επόμενη φορά που θα πάτε για μπάνιο μαντέψτε με τους φίλους τι ζώδιο είναι ο καθένας με την συμπεριφορά του!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναλύσει τα χαρακτηριστικά των ζωδίων και πως ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα!

Αν σου αρέσει το παιχνίδι να προσπαθείς να μαντέψεις τα ζώδια των ανθρώπων από τη συμπεριφορά τους, να μερικές χιουμοριστικές αστρολογικές… διαπιστώσεις για να τους ξεχωρίζεις, ενώ θα βρίσκεσαι στην παραλία. Κάτω από τις ομπρέλες, μέσα ή έξω από τη θάλασσα, το κάθε ζώδιο έχει το δικό του στιλ.

ΚΡΙΟΣ
Όπου υπάρχει κινητικότητα και βαβούρα, εκεί βρίσκεται σίγουρα ένας Κριός. Είναι αυτός που θα παίζει ρακέτες ή μπιτς βόλεϊ με κραυγές , ριπές άμμου και μπάλες να εκσφενδονίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι αυτός που θα κάνει θαρραλέες βουτιές (έστω και χωρίς σπουδαίο στιλ) από τον ψηλότερο βατήρα της πισίνας ή από έναν απόκρημνο βράχο. Ή μανούβρες με ένα πλεούμενο πέρα δώθε σε όλο το μήκος της παραλίας. Θα κάνει πασαρέλα στην πλαζ με την αυτοπεποίθηση του Άστον Κούτσερ. Κι αν δεν δεις κάτι απ’ όλα αυτά, θα σου τραβήξει το μάτι το κόκκινο χρώμα που θα έχει είτε το μαγιό του είτε η πλάτη του, γιατί με όλα αυτά ήταν πολύ απασχολημένος να βάλει αντηλιακό.

ΤΑΥΡΟΣ
Όταν ο Ταύρος αράξει στην παραλία, θα δημιουργήσει γύρω του μια επικράτεια άνεσης. Αν η πλαζ δεν προσφέρει ιδιαίτερες πολυτέλειες, θα έχει κουβαλήσει εφόδια σαν να πρόκειται να περάσει τουλάχιστον τρεις μέρες μακριά από τον πολιτισμό. Τον πολιτισμό με την έννοια που του δίνει εκείνος, φυσικά. Τεράστια ομπρέλα ή καλύτερα τέντα (σαν σεϊχης), μίνι ψυγείο με σαντουιτσάκια (μπαγκετάκια με σολομό, πιθανόν, σιγά μη φάει τις αθλιότητες της καντίνας) και μπίρες εισαγωγής, ανθρακούχο νερό (σε γυάλινο μπουκάλι), μεγάλες αφράτες πετσέτες για να στρώσει στην ξαπλώστρα, φουσκωτά στρώματα και μαξιλαράκια… Κινείται αργά και νωχελικά. Δίνει την εντύπωση κάποιου που έχει περιθώριο μέχρι τον Σεπτέμβριο να τη βγάλει αραχτός στην παραλία, έστω κι αν ήρθε στα κλεφτά για ένα δίωρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τον Δίδυμο πρώτα τον ακούς να μιλάει και έτσι τον εντοπίζεις. Βασικά δεν σταματά να αγορεύει, είτε με την παρέα του είτε στο κινητό. Ακόμα και μέσα στο νερό, θα φροντίσει να μπει μαζί με κάποιον ή θα πιάσει κουβέντα με έναν άγνωστο. Γι’ αυτό άλλωστε και απλώς… επιπλέει και δεν ασχολείται με κανονικό κολύμπι ή θαλάσσια σπορ που δεν επιτρέπουν την επικοινωνία, όπως το υποβρύχιο ψάρεμα και οι καταδύσεις. Εκτός αν του δίνουν ένα θέμα συζήτησης για μετά. Θα σταματήσει ίσως, αν απασχοληθεί με το i-pad ή το laptop που θα έχει κουβαλήσει μαζί του στην παραλία, αδιαφορώντας για την κακή ποιότητα της εικόνας κάτω από την αντηλιά και για τους «ποντικούς» των παραλιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος δεν απαντάται ποτέ μόνος του στην παραλία. Δεν θα άντεχε τη μοναξιά. Ακόμα κι αν η παρέα του έχει μπει στο νερό, μετά από λίγο θα ακολουθήσει. Επίσης ή θα ζητάει διαρκώς ή θα προσφέρει περιποιήσεις: «Κάτσε να σου αλείψω την πλάτη με λάδι», «πάρε να βάλεις το καπέλο σου», «αχ μωρέ, δεν πετάγεσαι να μου πάρεις μια πορτοκαλάδα;». Η αντιμετώπιση είναι η ίδια, είτε συνοδεύει παιδιά είτε ενήλικες. Επίσης τραβάει διαρκώς φωτογραφίες και βιντεάκια, για να τα έχει εις ανάμνησιν του αξέχαστου αυτού μπάνιου, λες και βρίσκεται στις Σεϋχέλλες και όχι στη Λούτσα. Τα οποία θα σπεύδει να δείξει πάραυτα και στους άλλους, λες και δεν ήξεραν τι έκαναν πριν από δύο λεπτά.

ΛΕΩΝ
Αν δεις πολλούς να κοιτάνε προς μια κατεύθυνση, μάλλον κάποιος Λέων κατεβαίνει στην παραλία. Αυτά τα άτομα έχουν μια ικανότητα να τραβάνε τα βλέμματα, με το ντύσιμο και το τουπέ τους. Πραγματικά δεν θα διστάσουν να πάνε για μπάνιο ντυμένοι σαν να πήγαιναν για ποτό στο μπαράκι το βράδυ. Το τελευταίο που θα κάνει ένας Λέων είναι να κρατήσει διακριτική την παρουσία του. Θα μιλάει πολύ και μεγαλόφωνα. Θα μπει στη θάλασσα τελετουργικά, αφήνοντας τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει αργά γύρω του. Θα βολτάρει πέρα-δώθε σε όλο το μήκος της ακροθαλασσιάς, όχι για επίδειξη, αλλά γιατί έτσι μαυρίζεις καλύτερα, κρύβοντας πίσω από τα σινιέ γυαλιά του τα πλάγια βλέμματα για να δει πόσοι τον κοιτάζουν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι άνθρωποι με τις πιο τεράστιες τσάντες στην παραλία είναι αυτοί που συνοδεύουν μωρά και οι Παρθένοι. Οι πρώτοι για ευνόητους λόγους. Αλλά και ο Παρθένος πρέπει να έχει μαζί του μερικά είδη πρώτης ανάγκης. Μίνι φαρμακείο, συν καταπραϋντικό για τσιμπήματα από τσούχτρες και τσιμπιδάκι για να βγάλει τα αγκάθια αν πατήσει αχινό. Ισοτονικό ποτό για τη θερμοπληξία. (Ειρωνέψου εσύ, αλλά να δούμε τι θα κάνεις αν την πάθεις…). Μαγιό για να αλλάζει μετά από κάθε βουτιά ώστε να μη μένει με το βρεγμένο. Αντηλιακά προσώπου, σώματος, μαλλιών με δείκτη προστασίας…150. Επίσης κάνει ηλιοθεραπεία έχοντας το ρολόι από δίπλα για να βλέπει πότε να αλλάξει στάση και δεν περπατά ποτέ μα ποτέ ξιπόλητος, γιατί ξέρεις πόσους μύκητες έχει κάτω;

ΖΥΓΟΣ
Αν δεν έχει δυνατότητα να κάνει το μπάνιο του σε μια παραλία υψηλών προδιαγραφών, ο Ζυγός υποφέρει. Δεν θα αντέξει για πολύ, π.χ. δίπλα σε μια θορυβώδη οικογένεια, όπου τα κεφτεδάκια για τον Γιωργάκη γίνονται ένα με τα κουβαδάκια, και η εδαφική επέκταση προς την ομπρέλα του συνοδεύεται και με την ηχητική, μέσω ενός ηχοσυστήματος που παίζει καψουροτράγουδα. Θα τον δεις λοιπόν μακριά από τέτοιες μπανάλ καταστάσεις, με το πάντα σωστό για την περίσταση και τα σωματικά του προσόντα ντύσιμο ή… γδύσιμο, αξιοπρεπώς συμμαζεμένο στην επικράτειά του. Θα διαβάζει κάτι σε βιβλίο ή έντυπο επιπέδου και θα ακούει τη δική του μουσική από ακουστικά. Και θα κάνει τη φιγούρα του με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα: διακριτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός δεν θα πάψει ποτέ να θεωρεί μεγαλοφυΐα των εφευρέτη των γυαλιών ηλίου και τα δικά του θα είναι όσο πιο σκούρα και αντανακλαστικά γίνεται. Θα κάνουν και κούρμπα στα πλάγια, ώστε να του δίνουν ευκαιρία να περιεργάζεται διεξοδικά τους πάντες, χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Σε ελάχιστο χρόνο θα έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για τον χαρακτήρα, την οικονομική τους κατάσταση και τι σχέση τους με την παρέα τους. Όχι πως του χρησιμεύουν σε κάτι όλα αυτά, αλλά είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάει την ώρα του και να κρατάει την παρατηρητικότητά του σε φόρμα ανάμεσα στις βουτιές, όταν δεν έχει κάποιον σε ακτίνα δράσης να φλερτάρει ή δεν έχει βρει αφορμή να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στο ταίρι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όπου δεις μια ομπρέλα με πράγματα σκόρπια από κάτω της, όπου να μην υπάρχει κανείς για μεγάλα χρονικά διαστήματα, πιθανόν αυτός που θα καθόταν εκεί να είναι ένας Τοξότης. Ο οποίος Τοξότης να βρίσκεται τώρα πίσω από τα βραχάκια, γιατί θα κάνει εξερεύνηση, πάνω ή κάτω από την επιφάνεια του νερού, ή στο μπαρ, ή με μια μέχρι πρότινος άγνωστή του παρέα με τους οποίους γνωρίστηκε σε χρόνο μηδέν. Πάντως σίγουρα δεν θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του, αραγμένος στην ξαπλώστρα. Αν εκεί είναι ένα μοναχικό και στραβομουτσουνιασμένο άτομο, που ψάχνει ολόγυρα με το βλέμμα, θα καταλάβεις ότι είναι κάποιος ή κάποια που μόλις ανακάλυψε πώς το εννοεί ένας Τοξότης όταν λέει «πάμε μαζί για μπάνιο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι ο τύπος που, εννοείται, κάθεται κυρίως στη σκιά, διότι καραδοκούν τρύπες του όζοντος, μελανώματα και λοιπά, και επίσης στη σκιά φαίνεται καλά η οθόνη του κινητού του. Χάρη σε αυτό κρατιέται σε επαφή με τον έξω κόσμο, για τον οποίο ανησυχεί μήπως γκρεμιστεί στο διάστημα που ο ίδιος επέτρεψε στον εαυτό αυτή την παρασπονδία τού να πάει για μπάνιο. Με την παρέα του θα κανονίσει βάρδιες στο κολύμπι, ώστε να μη μένουν στιγμή εντελώς μόνα τους τα πράγματα. Φαντάζεσαι να του ξαφρίσουν το i-phone και το ρολόι; Επίσης είναι ο πρώτος που θα προτείνει να φύγουν, όταν συμπληρώσει κάποιο χρόνο κολύμβησης και ηλιοθεραπείας που κρίνει απαραίτητο για τον εαυτό του. Άντε, αρκετά χαζολογήσαμε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για τον Υδροχόο το μπάνιο στη θάλασσα αποτελεί μια αφορμή να κριτικάρει το πώς οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες αλλοιώνουν τη φυσική ομορφιά της παραλίας, ή αν πάει σε «ελεύθερη» ακτή, τα σκουπίδια που κανείς δεν μαζεύει. Μετά, έχοντας υποσχεθεί στον εαυτό του και στους άλλους ότι θα κάνει κάτι γι’ αυτό, θα αφοσιωθεί στην απόλαυση του μπάνιου του. Αφού βέβαια βγάλει την κελεμπία, την παντελόνα, την μπαντάνα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ, που τα χρώματα και τα σχέδιά τους θα τραβάνε το βλέμμα σαν τα φωσφορικά γιλέκα των τροχονόμων. Επίσης θα κάνει και τη σχετική εξερεύνηση, για να δει αν υπάρχει κανένα μέρος πιο κει ανάμεσα στα βραχάκια, όπου θα μπορούσε να κολυμπήσει έχοντας αφαιρέσει και το μαγιό.

Ποιοι όμως ταιριάζουν με έναν Υδροχόο;

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς στη θάλασσα βρίσκεται εξ ορισμού στο φυσικό του στοιχείο. Είτε μέσα της, είτε απ’ έξω της. Αν όλοι μπορούμε να αφαιρούμαστε χαζεύοντας τα κύματα, εκείνος απλώς χάνεται σε άλλους χωροχρόνους. Πιθανόν να έχει μεταφερθεί στην εποχή που η ζωή ξεκινούσε σαν αμοιβάδα στα βάθη των ωκεανών και δεν χρειαζόταν να ανησυχεί κανείς για πολλά… Στο μεταξύ έχει ξεχάσει να βάλει αντηλιακό στον αριστερό ώμο και τσούζει, επίσης άφησε στον ήλιο την τσάντα με το νερό και τώρα δεν πίνεται… Λεπτομέρειες. Η παραμονή του στην παραλία είναι απλώς μια ηδονική ονειροπόληση που μεταφέρεται από την πετσέτα στη θάλασσα, κι από εκεί στα μικροσκοπικά κοχυλάκια της ακροθαλασσιάς, και πιο εκεί στον ωραίο τύπο ή τύπισσα στη γειτονική ομπρέλα.

Γεμάτο εκπλήξεις θα είναι η εβδομάδα γι' αυτά τα δύο ζώδια! Η Άση Μπήλιου αναλύει!

Νέα εβδομάδα και νέος... απαιτητικός μήνας και η Άση Μπήλιου έκανε τις προβλέψεις και προειδοποιεί! Ποια ζώδια θα εκπλήξεις τον Ιούλιο;

Η αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις για τον Ιούλιο, το μήνα που βρίσκεται στην καρδιά του καλοκαιριού, και μίλησε για έναν μήνα αρκετά απαιτητικό -όπως είχε πει και ο Κώστας Λεφάκης.Σήμερα όμως, η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και θα παραμείνει όλο τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα ένα γεμάτο εκπλήξεις καλοκαίρι περιμένουν να ζήσουν οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς!

Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω βίντεο ποια ζώδια θα έχουν εκπλήξεις και ποια πρέπει να προσέχουν...

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share