Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Ιχθείς: Τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν!

Είναι μοναδικοί τελικά!

12 Απριλίου 2019 12:54
Ιχθείς: Τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν!

Έχετε φίλους Ιχθείς και τους λατρεύετε; Μην απορείτε πια αυτοί είναι οι λόγοι και τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να λατρεύετε αυτό το ζώδιο!

Οι Ιχθείς έχουν μια φυσική και ισχυρή σύνδεση με τις αλήθειες του σύμπαντος. Όντας το τελευταίο ζώδιο, οι Ιχθείς διαθέτουν μικρά γνωρίσματα από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Να σας θυμίσουμε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Σαββατοκύριακο όνειρο γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Οι Ιχθείς κυβερνώνται από τον Πλανήτη Ποσειδώνα. Αυτά τα άτομα είναι βαθιά πνευματικά, συναισθηματικά και ονειροπόλα.

 Ιχθείς

Το σύμβολο των Ιχθύων είναι τα Ψάρια και είναι το μόνο ζώδιο του Νερού που δεν έχουν κέλυφος. Όταν ενοχλούνται, αποτραβιούνται πνευματικά στη φαντασία τους.

Τα 20 αστρολογικά γνωρίσματα των Ιχθύων είναι:

 1. Είναι το λιγότερο εγωιστικό ζώδιο του αστρολογικού κύκλου.
  2. Είναι οραματιστές.
  3. Διαθέτουν ψυχική ικανότητα να συνδέονται με άλλους.
  4. Δεν έχουν ισχυρά όρια.
  5. Τους αρέσει να δραπετεύουν από την σκληρή πραγματικότητα της ζωής.
  6. Ελκύονται από: Παρθένους, Καρκίνους, Σκορπιούς.
  7. Απολαμβάνουν τον ιδιωτικό, ονειρικό τους κόσμο.
  8. Διαθέτουν μεγάλη συμπόνοια προς τους άλλους.
  9. Χρειάζονται μεγάλη επιβεβαίωση.
  10. Έχουν ευγενικά και τρυφερά αισθήματα.
  11. Ευαίσθητες περιοχές σώματος: Πόδια, Δάχτυλα ποδιών, Λεμφαδένες.
  12. Γεννημένοι θεραπευτές.
  13. Εξαιρετικά οπτιμιστικοί.
  14. Είναι επιρρεπείς σε κυκλοθυμία.
  15. Εξαιρετικά υπομονετικοί, αλλά αν τους προκαλέσετε θα αντιδράσουν απότομα.
  16. Δεν επηρρεάζονται εύκολα.
  17. Διαθέτουν μεγάλη γοητεία, αίσθημα του χιούμορ, και είναι συμπονετικοί.
  18. Δεν προσελκύονται από: Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες.
  19. Γνωμικό τους: Πιστεύω
  20. Χρειάζονται κάποιον για να του ανήκουν.

Να σας θυμίσουμε: Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν μία φιλία γίνεται ερωτική σχέση;

8 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα ιχθύ!

 Ιχθείς

Η γυναικα ιχθυς είναι από τα πιο διασκεδαστικά ζωδια. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε στις υπόλοιπες γυναίκες. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι, διαβάστε παρακάτω.

Είναι ρομαντική
Όπως όλες οι γυναικες, όταν η γυναίκα ιχθύς ερωτεύεται, θέλει να ανέβει στο πιο ψηλό βουνό και να το φωνάξει. Θέλει να κάνει κάθε μέρα το άλλο της μισό να νιώθει ξεχωριστό. Η μοναδική διαφορά με τις άλλες γυναίκες, είναι πως η γυναίκα ιχθύς το κάνει πραγματικά! Πιστεύει πως το να λες σε κάποιον πως τον αγαπάς δεν είναι αρκετό. Πρέπει να το εκφράζεις με χιλιάδες τρόπους.

 Ιχθείς

Νιώθει τον πόνο των άλλων
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μην διστάσετε να πάτε στην γυναίκα ιχθύ. Η καρδιά της είναι γεμάτη με συμπόνια και ευαισθησία. Δεν χρειάζεται χρόνο για να νιώσει και να καταλάβει τον πόνο σας. Ακόμα και όταν κανείς δεν σας καταλαβαίνει, εκείνη θα το κάνει. Ακόμα και όταν όλος ο κόσμος αδιαφορεί για τον πόνο σας, εκείνη θα κάνει ό, τι μπορεί για να νιώσετε καλύτερα.

Θα σταθεί δίπλα σου
Ακόμα και αν όλος ο κόσμος διστάζει να πάρει το μέρος σας, εκείνη δεν θα διστάσει αν νοιάζεται για εσάς. Δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. Όταν έχει σχέση, δεν απατά ποτέ τον σύντροφό της καθώς η ένοχη συνείδησή της δεν της το επιτρέπει. Μπορείτε πάντα να βασιστείτε πάνω στην γυναικα ιχθυ.

Είναι ονειροπόλα
Η ζωή της γυναίκας ιχθύ είναι υπέροχη, καθώς αντί να ανησυχεί για τον πραγματικό κόσμο, ονειρεύεται μία ζωή που μοιάζει με τον παράδεισο. Σύμφωνα με την γυναικα ιχθυ, για να πετύχεις πρέπει να κάνεις μεγάλα ονειρα.

Έχει απίστευτο ένστικτο

 Ιχθείς
Χωρίς πλάκα! Μπορεί να δει το μέλλον. Τα περισσότερα πράγματα που προβλέπει βγαίνουν πραγματικά. Αυτό οφείλεται στην κρίση και στην λογική της. Βλέπει πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν. Αν διαισθανθεί κίνδυνο, μπορεί να προστατευτεί από πριν. Έτσι, παίρνει καταπληκτικές αποφάσεις!

Εμπνέει
Τις ημέρες που νιώθετε πως δεν αξίζετε ή πως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, η γυναικα ιχθυς είναι το καλύτερο άτομο στο οποίο μπορείτε να μιλήσετε. Μπορεί να κάνει θαύματα. Για κάποιο λόγο, μπορεί να εντοπίσει τα καλά χαρακτηριστικά των γύρω της. Θα δώσει ώθηση στον εγωισμό σας και θα αρχίσετε να νιώθετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σε χρόνο μηδέν.

Είναι απόλυτα θηλυκή
Η γυναικα ιχθυς είναι όμορφη, ντελικάτη, εύθραυστη και ευάλωτη. Η φύση της την κάνει ακαταμάχητη στο αντίθετο φύλο. Οι άντρες νιώθουν την ανάγκη να την προστατέψουν και να την φροντίσουν.

Έχει απίστευτο στυλ
Η γυναικα ιχθυς θέλει να είναι πάντα μέσα στη μόδα. Απολαμβανει να αλλάζει στυλ συνεχώς και να είναι ομορφότερη από όλες. Αν χρειαστείτε συμβουλές για την μόδα, ξέρετε ποιον να ρωτήσετε!

Πηγή: astro-live

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share