Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα έναν Ιχθύ;

Όλοι οι τρόποι για να τον κάνετε να τρέχει πίσω σας!

9 Ιουλίου 2019 13:42
Πώς μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα έναν Ιχθύ;

Κάθε μέρα σας παρουσιάζουμε τις αστρολογικές προβλέψεις αφού πρέπει να γνωρίζετε για τα ζώδια! Πώς μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα έναν Ιχθύ; Τι θα κάνετε για να τον κάνετε να τρέχει πίσω σας; Το ζώδιο του Ιχθύ είναι από αυτά που ξεχωρίζει!

Με στοιχείο του το νερό και κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα – τον πλανήτη του ονείρου, της φαντασίας αλλά και των ψευδαισθήσεων-, ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος που στα αισθηματικά του ακολουθεί πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς του. Αναζητά τον ιδανικό σύντροφο με τον οποίο επιθυμεί να ζήσει μοναδικές συγκινήσεις, όμως έχει την τάση να παρασύρεται από την δύνη των συναισθημάτων του και να εξιδανικεύει ανθρώπους και σχέσεις.

Τα μπερδέματα, τα διλήμματα αλλά και ο φόβος της μοναξιάς, μπλοκάρουν συχνά την πορεία της αισθηματικής του ζωής. Όταν όμως ένας Ιχθύς, αγαπήσει πραγματικά, χαρίζει απλόχερα και γενναιόδωρα όλα του τα συναισθήματα χωρίς να περιμένει την ανταπόδοση.

Πώς θα κατακτήσεις ερωτικό το ζώδιο των Ιχθύων;

Μην ξεκολλάτε τα μάτια σας από πάνω του! Και επειδή ένα βλέμμα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, αφήστε το βλέμμα σας ελεύθερο να φανερώσει όλους τους κρυφούς σας πόθους!

Δείξτε γενναιόδωρα το ενδιαφέρον σας χωρίς όμως να γίνεστε πιεστικοί. Απαραίτητο στοιχείο για να τον κατακτήσετε είναι να διαθέτετε πολύ ευγενικούς τρόπους!

Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Ο Ιχθύς όσο σίγουρος και να είναι για τα δικά του συναισθήματα, ποτέ δεν θα είναι βέβαιος για τα δικά σας, για αυτό λοιπόν αναλάβετε δράση!

Δείξτε το ενδιαφέρον σας με κάθε τρόπο, με ένα μήνυμα στο κινητό του, με ένα μπιλιετάκι, με ένα τηλεφώνημα, με ένα κομπλιμέντο, με μία ανθοδέσμη και με όμορφα ρομαντικά λόγια που περιμένει να ακούσει για να πάρει την επιβεβαίωσή του!

Προσκαλέστε τον σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, σε μία βόλτα στην παραλία, δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα και αφιερώστε του ένα ερωτικό τραγούδι. Οπλιστείτε με όλο το ρομαντισμό σας για να συγκινήσετε τον ευαίσθητο και ονειροπόλο Ιχθύ!

Ο Ιχθύς λατρεύει τις τέχνες, το χορό, το θέατρο, το σινεμά! Είναι λοιπόν μία καλή ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα βράδυ διασκέδασης που θα του μείνει αξέχαστο!

Μην του μιλήσετε για όλες τις περασμένες ερωτικές σας σχέσεις. Δώστε του να καταλάβει ότι η πρόθεσή σας είναι να κάνετε μαζί ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα και να ζήσετε έναν έρωτα πρωτόγνωρο και για τους δύο!

Προσπαθήστε να τον πείσετε ότι έχει κερδίσει την αποκλειστικότητα στη σκέψη και την καρδιά σας ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του.

Κάνε όνειρα μαζί με τον Ιχθύ για το άμεσο μέλλον της σχέσης σας. Συμπεριέλαβε τον στο πρόγραμμά σου, προγραμμάτισε δραστηριότητες και για τους δύο μαζί, ώστε να του δείξεις πόσο απαραίτητος σου είναι!

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια; Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Τρίτη σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη "Φωλιά των ΚουΚου"! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τον ανάδρομο Ερμή;

Η αστρολόγος, όπως και η Άντα Λεούση, έκανε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάλιστα, ασχολήθηκε και με τον Ανάδρομο Ερμή ο οποίος θα μείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι της 2 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου είπε πως μέχρι 18 Ιουλίου ο ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο τους: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου ενώ στη συνέχεια είπε πως μετά τις 19 Ιουλίου ο Ανάδρομος θα είναι στον Καρκίνο με συνέπεια να επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Μάλιστα, η αστρολόγος έδωσε και συμβουλές για την περίοδο του Ανάδρομου Ερμή λέγοντας πως όλα τα ζώδια θα πρέπει να διαφυλάξουν τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό και γενικά τα μέσα επικοινωνίας ενώ μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share