Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Περίεργη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: H Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικές προβλέψεις!

9 Ιουλίου 2019 08:40
Περίεργη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: H Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αγαπημένη αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία και ποια θα έχουν περίεργη ημέρα; Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Λεφάκης έχει κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις ολόκληρης της εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους. Προτιμήστε το διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχθείτε και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά. Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι υπερβολικές σας υποχρεώσεις θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.

ΛΕΩΝ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ότι σας ενοχλεί πραγματικά. Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια. Μην καταπιέζεστε αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε θέματα επαγγελματικά έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μην είστε μετριοπαθείς. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα, ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει. Μη δείξετε φόβο μπροστά σε ένα συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας.

ΙΧΘΥΣ: Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα με θετική σκέψη και χαμόγελο. Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια ένας σημαντικός παράγοντας.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 09 Ιουλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 09 Ιουλίου! Τι μας περιμένει; Πως θα ξεχωρίσετε τα ζώδια πανεύκολα όπου κι αν είστε;

ΚΡΙΟΣ

Mπορεί να νιώθετε λίγο ανυπόμονοι και αγχωμένοι σχετικά με αυτά τα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλετε να δείτε πρόοδο τώρα αλλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλά θα κάνετε να έχετε πίστη και να κυνηγήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα, ενώ αφήνετε και χώρο για να συμβεί φυσικά και οτιδήποτε ακολουθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δουλέψτε σε έργα ανακαίνισης ή βελτίωσης του σπιτιού σας.

ΛΕΩΝ

Απολαύστε διακοπές με την οικογένειά σας ή κάντε μπάρμπεκιου στην αυλή σας και θα νιώσετε αναζωογονημένοι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα ενεργοποιούν την ανάγκη σας για χαλάρωση μαζί με αγαπημένους.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε τη διακαή επιθυμία να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας στο ταίρι ή τον πιθανό ερωτικό σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δίνατε περισσότερα απ’ όσα παίρνατε ή το αντίθετο, είναι καιρός να αποφασίσετε πως η ζωή χρειάζεται και διαπραγματεύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είναι μια σχετικά δύσκολη ημέρα αλλά το μυαλό σας θα είναι απασχολημένοι και δεν θα σας αφήνει χρόνο για να σκεφτείτε αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είναι πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική σας σταθερότητα και για τη σχέση σας να διασφαλίσετε ότι υπάρχει αμοιβαιότητα στα συναισθήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα σας υπενθυμίζουν κάποιους συμβιβασμούς που πρέπει να γίνουν, ώστε να βρεθείτε σε πιο αρμονική θέση με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο!

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να βρεθείτε με πολλή δουλειά στα χέρια σας, μόνοι ή με το ταίρι σας. Όπως και τυχόν συμβιβασμούς που πρέπει να γίνουν, ώστε να βρεθείτε σε πιο αρμονική θέση με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share