Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 01 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

1 Φεβρουαρίου 2019 09:36
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 01 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικές διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό του χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα, θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και μα αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές, θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά.

ΛΕΩΝ: Μην ξεχνάτε πως δε γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και μεγαλογιατροί: "Καίει" βαριά ονόματα της showbiz η λίστα με την σπείρα κοκαΐνης στην Αθήνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς σας συνεργάτες. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να εκτοξεύσετε το άγχος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας.

ΙΧΘΥΣ: Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share