Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και μεγαλογιατροί: "Καίει" βαριά ονόματα της showbiz η λίστα με την σπείρα κοκαΐνης στην Αθήνα!

Σεισμός στην ελληνική showbiz!

1 Φεβρουαρίου 2019 09:23
Πασίγνωστη τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και μεγαλογιατροί:

Πλήθος προσώπων της «καλής κοινωνίας» της Αθήνας εμπλέκονται στη σπείρα που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβρη.

Στη λίστα φιγουράρει γνωστή τραγουδίστρια που «βγήκε» από ριάλιτι, επιχειρηματίες που έχουν στην κατοχή τους νυχτερινά κέντρα και μεγαλογιατροί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η λίστα με τα ονόματα-φωτιά βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας και τις επόμενες ώρες αρκετοί από αυτούς, ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της πρώην σχολής Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής!

Η σπείρα εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έφθασε στη Δίωξη σχετική πληροφορία. Στις 22 Οκτωβρίου, έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις σε Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Παγκράτι, και Μοσχάτο συνελήφθησαν 4 υπήκοοι Αλβανίας, δυο 35χρονοι ένας 32χρονος κι ένας 29χρονος, ενώ παράλληλα συνελήφθη κι ένας 24χρονος Έλληνας οποίος επίσης έπαιζε ρόλο στην διακίνηση της κοκαΐνης.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας, ένας 32χρονος Αλβανός, οποίος εισήγαγε από την πατρίδα του την κοκαΐνη και παράλληλα κανόνιζε τα ραντεβού με την πελατεία του κυκλώματος. Μάλιστα αποκαλύφθηκε πως το 24ωρο «ντελίβερι» κοκαΐνης γίνονταν με αυτοκίνητα, στα οποία είχαν δημιουργήσει ειδικές κρύπτες στα ταμπλό ώστε σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους να μην κινούν υποψίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share