Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Αυτά τα ζώδια είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας!

Ποια είναι;

26 Ιανουαρίου 2019 20:01
Αυτά τα ζώδια είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας!

Τα άστρα επηρεάζουν τις προσωπικότητες και με βάση αυτά, οι άνδρες τριών ζωδίων είναι ικανοί να κάνουν τις ζωές των γυναικών εφιάλτη. Δεν τις καταλαβαίνουν, δεν τις νοιάζονται, είναι πάνω από όλα ο εαυτός τους. Με άλλα λόγια δεν θα δείξουν ποτέ κατανόηση.

Ετσι, ήρθε η ώρα να δούμε τα 3 ζώδια που κάνουν εφιάλτη τη ζωή των γυναικών:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος καθόλη τη διάρκεια της ζωής του είναι... συγκινημένος. Τον καταβάλλουν πάντα μα πάντα τα συναισθήματά του. Έχει τόσα πολλά συναισθήματα που κάποιες στιγμές δεν ξέρει καν πώς να τα διαχειριστεί. Και δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με τα συναισθήματα των γύρω του.

Τον Καρκίνο τον κυβερνά η Σελήνη με αποτέλεσμα να έχει συνεχώς συναισθηματικές διακυμάνσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία: Διέρρευσαν φωτογραφίες των παικτών! Δεν φαντάζεστε που βρίσκονται τώρα και με ποιους!

Αν έχετε ερωτευθεί έναν άνδρα Καρκίνο θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχες ότι δεν θα σας αφήσει ποτέ. Αλλά το θέμα είναι ότι ίσως τον αφήσετε εσείς. Θα πρέπει να πάρετε απόφαση ότι το να είστε μαζί με έναν Καρκίνο σημαίνει ότι θα παίζετε διαρκώς το ρόλο του προσωπικού του ψυχολόγου. Και ίσως καταλήξετε στον ψυχίατρο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο. Και πρέπει να ξέρετε ότι η ζωή μαζί του συνεπάγεται περιορισμούς. Συνεχείς περιορισμούς.

Δίπλα του θα δοκιμαστεί η υπομονή σας και η ανεκτικότητά σας. Οπότε αν δεν το αντέχετε, κάντε την από τώρα. Οσο είναι νωρίς ακόμη...

Ταύρος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Τοπαλούδη: Για πρώτη φορά οι φωτογραφίες σοκ μέσα από το εξοχικό του "τρόμου"!

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Μην παρασύρεστε όμως. Ο Ταύρος είναι έντονος και πεισματάρης και μπορεί να στραγγίξει όλη τη συναισθηματική σας ενέργεια. Εξαιρετικά ρεαλιστής ο Ταύρος, δεν έχει ιδέα πώς να ασχοληθεί με τα συναισθήματά σας. Μπορεί ένας Ταύρος να είναι ρομαντικός, αλλά μόνο όταν είναι σε καλή διάθεση. Όταν δεν είναι, τα λόγια του θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε το χειρότερο πλάσμα στη Γη. Για έναν Ταύρο είναι πιο εύκολο να σας προσβάλλει παρά να εκφράσει τη αγάπη του για εσάς.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share