Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Διέρρευσαν φωτογραφίες των παικτών! Δεν φαντάζεστε που βρίσκονται τώρα και με ποιους!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

26 Ιανουαρίου 2019 14:20
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Διέρρευσαν φωτογραφίες των παικτών! Δεν φαντάζεστε που βρίσκονται τώρα και με ποιους!

Τo Athensmagazine.gr είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα που από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία της παραγωγής του ΣΚΑΙ!

Το Survivor Ελλάδα Τουρκίας είναι προ των πυλών και ήδη οι παίκτες ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα και το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο, εκεί που απο χτες βρίσκεται ήδη ο Σάκης Τανιμανίδης για τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Τοπαλούδη: Για πρώτη φορά οι φωτογραφίες σοκ μέσα από το εξοχικό του "τρόμου"!

Οι Έλληνες παίκτες έχουν ανακοινωθεί εδώ και 3 ημέρες και πλέον ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι! Που τους εντοπίσαμε όμως λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι παίκτες αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Τουρκία και έχουν γνωρίστει με τους αντιπάλους τους! Κάτι που δεν ξέρουμε κατά πόσο έπρεπε να διαρρεύσει, αλλά έκαναν το... λάθος παίκτες της ελληνικής ομάδας να ανεβάσουν φωτογραφίες στο Instagram!

Συγκεκριμένα η Ιουλιέτα Κίτρινου μαζί με τον Dc. Pips ανέβασαν κοινή ιστορία από ξενοδοχείο που φέρεται να είναι στην Κωνσταντινοπούλου, ενώ αργότερα πόσταρε και μια νέα φωτογραφία με μια Τουρκάλα κοπέλα που πιθανότατα θα είναι αντίπαλός της στο Survivor!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δάκρυα του Νίκου Ευαγγελάτου στον αέρα της εκπομπής: "Θέλω να πω δυο λόγια..."

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα παιδιά της ελληνικής ομάδας, όχι απλά έχουν γνωριστεί από τα κάστινγκ, αλλά κάνουν και παρέα εκτός... Survivor, μιας και ποστάρουν μαζί φωτογραφίες αλλά και σχολιάζουν κάτω από κάθε ποστ συμπαίκτη του!

Οπότε όλα φαντάζουν έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share