Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δίδυμοι & Ζυγοί, η Αφροδίτη προστάζει να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες..! by MagicF’Ariel..

21 Σεπτεμβρίου 2017 09:23
Δίδυμοι & Ζυγοί, η Αφροδίτη προστάζει να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες..! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα ξανά.. Αφού υποσχέθηκα, πώς να κάνω πίσω; Μη τάξεις σε Δίδυμο και Ζυγό.. πω πω.. η μουρμούρα τους είναι απίστευτη.. χαχα!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου. Να θυμίσω. Μέχρι και τα μέσα Οκτώβρη. Πολλές οι μέρες.. Για αυτό πάω παρακάτω..

Διδυμάκια, αφήστε το σαφάρι, τις ερήμους, τα νησιά και τις κρουαζιέρες και μαζευτείτε στο σπιτάκι σας. Χειμώνας θα έρθει, μη σας βρει με το μαγιό! Η Αφροδίτη σας τραβά από τα μαλλιά.. και η κατεύθυνση είναι μια! Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, καλό φαγητό, πολύ καλό σεξ!

Ζυγοί μου, μέσα στην ίντριγκα σας βρίσκω, αφού ησυχία δεν έχετε ποτέ! Η καλή σας η καρδιά σας σώζει και ο τρόπος που φέρεστε. Είστε διπλωμάτες εσείς και πολύ μαλαγάνες. Ξεγελάτε και ξεγλιστράτε. Αποφύγετε τις κακές τις παρέες, τις λαμογιές, τις συναναστροφές με τον υπόκοσμο.. γιατί μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού. Βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη και μείνετε και λίγο σπίτι.. δίχως τηλέφωνο.. έτσι για πάρτη σας..

Au Revoir..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Αρετουσάριστες φωτογραφίες από τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στις Σπέτσες! Τα παιδιά, ο Ματέο και ο... άσχημος εκνευρισμός!

Δίδυμος

Η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας ηρεμήσει πολύ! Να χαλαρώσετε. Να μαζευτείτε στο σπίτι σας. Θα νιώσετε από μόνοι σας την ανάγκη, να αγαπήσετε περισσότερο με τους ανθρώπους σας, να περάσετε χρόνο μαζί τους, αφού όσο να είναι σας έχουν χάσει κάπως και σας έχουν λείψει επίσης. Εσείς που είστε δεσμευμένοι, θα ρίξετε μπόλικη στάχτη στα μάτια, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Είναι και αυτό μια άποψη. Κάντε με τακτ τουλάχιστον, μη νιώσει ο σύντροφός σας πως τον εκμεταλλεύεστε. Καιρός να χρησιμοποιήσετε τα Διδυμίσια σας τα κόλπα. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, τη βγάζετε σπίτι, ξάπλα και πολύ ύπνο. Και αυτό μια βιολογική ανάγκη του ανθρώπου είναι. Μην είστε σπάταλοι, ξεμένετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας πολιτικός!

Ζυγός
Η Αφροδίτη χρυσά μου είναι λίγο μπερδεμένη. Οι προθέσεις της για τη περίπτωσή σας δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες. Μέχρι και τα μέσα Οκτώβρη λοιπόν, θα ζήσετε έντονες καταστάσεις και ευχάριστες και σκοτεινά μυστήριες. Καταρχήν ότι τελείωσε σε ερωτικό επίπεδο, πάει και τελείωσε. Στο χέρι σας είναι να γίνει οριστικό και παρελθόν. Αποφύγετε ξεσπάσματα με παράξενες υπάρξεις, μη φτιάχνετε άλλα μυστικά, γιατί μπορεί μια τρέλα της στιγμής να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα. Και δε το θέλουμε αυτό.. Κοιτάξτε τον εαυτό σας, να είστε ήρεμοι και με ανθρώπους που σας αγαπούν και αποφύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας στεναχωρούν έτσι επειδή! Πολύ ίντριγκα, πολύ μυστικό, αλλά από την άλλη κάνετε καλές μαγικές πράξεις και έτσι υπάρχει μια σχετική ισορροπία.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share