Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τρίγωνο Ήλιου με Πλούτωνα στις 09/09! Ποια θα ζήσουν το απόλυτο πάθος;

8 Σεπτεμβρίου 2017 09:09
Ζώδια: Τρίγωνο Ήλιου με Πλούτωνα στις 09/09! Ποια θα ζήσουν το απόλυτο πάθος;

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Παρθένου και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό και… καυτό Τρίγωνο!

Έχουμε πάθος, θέληση, επιμονή, δυναμικότητα αλλά και έντονο ερωτισμό!
Μπορούμε τώρα να εκπληρώσουμε βαθιές επιθυμίες, ιδίως ερωτικού και οικονομικού χαρακτήρα!

Παθιασμένες ερωτικές στιγμές έρχονται, όπως και οικονομικές επιτυχίες, αλλά και η πειθώ μας αποδεικνύεται άκρως αποτελεσματική !

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι, όσοι έχουν ζώδιο και ωροσκόπο, σε ζώδιο του Νερού ή της Γης, στο 2ο δεκαήμερο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο εδώ: Μαζεύει τα πράγματά της από το σπίτι στην Βουλιαγμένη η Σκορδά για να πάει ο Λιάγκας! Μετακομίζει σε νέο σπίτι η παρουσιάστρια

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός : Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και γοητεύεις τους πάντες! Επαγγελματικά τα πράγματα βελτιώνονται και μάλιστα με τις κατάλληλες αποδοχές!

Ταύρος: Όλα γίνονται καλύτερα στον ερωτικό τομέα, με ουσιαστικό έντονο πάθος και επιθυμίες που εκπληρώνονται! Επιπλέον ερωτικές κατακτήσεις και επιτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Δίδυμος : Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται και ιδιαίτερα στα οικονομικά ζητήματα! Ένας παθιασμένος έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει!

Καρκίνος : Η κοινωνική σου ζωή ενδυναμώνεται και παράλληλα έρχονται νέες ερωτικές σημαντικές γνωριμίες. Επιπλέον σχέσεις με αδέρφια και γείτονες βελτιώνονται και αυτό σε ωφελεί!

Λέων : Διεκδικείς το σταθερό, την αφοσίωση και το ουσιώδες στον Έρωτα και αυτό θα καταφέρεις! Η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και τα οικονομικά σου στα φόρτε τους!

Παρθένος : Είσαι δυναμικός, αποφασιστικός, ακαταμάχητος, γοητευτικός, διορατικός, ερωτεύσιμος και με ισχυρή πειθώ. Ερωτικά και οικονομικά ζητήματα εξελίσσονται όπως ακριβώς επιθυμείς

Ζυγός: Ανανεώνεις και κυρίως ενδυναμώνεις τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο! Κρυφές επιθυμίες πραγματοποιούνται και κάποιος κρυφός έρωτας σε συναρπάζει! Εμπιστεύσου την αλάνθαστη διαίσθηση σου!

Σκορπιός: Ένα μεγάλο όνειρο σου πραγματοποιείται, ιδίως στον ερωτικό, τον οικονομικό αλλά και τον φιλικό τομέα! Το φιλικό σου περιβάλλον σε κάνει πιο δυνατό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Αντώνη Ρέμο!

Τοξότης: Έρχεται κοινωνική καταξίωση αλλά και επαγγελματική επιτυχία! Δραστηριοποιήσου και η εύνοια στην καριέρα που έχεις , μπορεί να συνοδευτεί από έναν έρωτα εντός εργασιακού χώρου ή μία αύξηση!

Αιγόκερως : Μπορείς τώρα να πετύχεις όλους σου τους στόχους, αρκεί να δραστηριοποιηθείς αισιόδοξα αλλά και πολύ δυναμικά! Θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό, σπουδές, μακρινούς ή εξ αγχιστείας συγγενείς βελτιώνονται!

Υδροχόος: Ερωτισμός, πάθος και διορατικότητα σε χαρακτηρίζουν! Μπορείς να κατακτήσεις και να πραγματοποιήσει κάθε βαθιά σου επιθυμία και στόχο! Μπορείς να «διαβάσεις» τους ανθρώπους και να αναγνωρίζεις τις προθέσεις τους! Η οικονομική εύνοια είναι δεδομένη τώρα!

Ιχθύς: Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα σημαντική γνωριμία ή κάποια μοιραία συνάντηση, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ετοιμάσου για πάθος, ερωτισμό και ουσιαστική ανανέωση της σχέσης σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share