Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 10/10/2014, by F’Ariel!

10 Οκτωβρίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 10/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκεφτόμουν να εξαφανισθώ για σήμερα, γιατί απλά δεν έχω κέφια. Όμως, ούτε εσείς έχετε ιδιαίτερα κέφια, για αυτό έπρεπε να ψάξω να βρω την αιτία. Ο ανάδρομος Ερμής, λοιπόν τρελάθηκε!! Μπήκε στο Ζυγό, που σημαίνει ότι πάει οι σχέσεις μας ξανά στα κόκκινα!!! Παρεξηγήσεις, κακή επικοινωνία, γκρίνια, ζήλειες, φθόνος, πολλά σκοτάδια, επειδή ο ανάδρομος Ερμής είναι στα φόρτε του… τώρα ποιος το πιάνει;;; και ποιος τον αφήνει;;;

Και εκεί που βόλταρα στο facebook, είδα ένα video με τον Elton John και αμέσως μου ήρθε το τραγούδι.. “And I guess that’s why they call it the blues”.. Είχα καιρό να το ακούσω, όμως όσα χρόνια και αν περάσουν, τραγούδια αγάπης και έρωτα, ποτέ δε τα ξεχνώ.. Έχω μεγαλώσει με αυτά.. Έτσι πάτησα το play, έπρεπε να το δω και να καταλάβω, γιατί νιώθω και εγώ έτσι.. Πέτυχα διάνα το σκηνικό, αφού μου έδωσε την απάντηση, αυτή που ψάχνω και αποζητώ με αγωνία..

Ναι στην αγκαλιά σου θέλω να τρέξω, να χαθώ, να ξεφύγω.. Ας αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν, πάει ότι έγινε-έγινε.. Ας κοιτάξουμε το σήμερα και το αύριο.. Αλλά πάλι μόνη με τις σκέψεις μου ταξιδεύω παρέα με τα σύννεφα και τις μελωδίες του λατρεμένου μου Elton..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share