Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτογραφία του 1900 έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Θα ανατριχιάσετε

Σοκ!

18 Νοεμβρίου 2020 20:31
Φωτογραφία του 1900 έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Θα ανατριχιάσετε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια φωτογραφία που ελήφθη το 1900 έχει τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς κάτι πολύ περίεργο απεικονίζεται σε αυτή.

Με μια πρώτη ματιά, το μόνο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς, κοιτάζοντας τη φωτογραφία, είναι μια ομάδα νεαρών κοριτσιών από την Ιρλανδία που ποζάρουν, φορώντας την εργατική τους ποδιά.

Ωστόσο, όσοι είναι πιο παρατηρητικοί, εντοπίζουν ένα χέρι που ακουμπά τον ώμο της κοπέλας που κάθεται δεξιά στη δεύτερη σειρά. Επίσης, η ανατριχιαστική φωτογραφία φιγούρας μέσα στο σκοτάδι έχει προκαλέσει τρόμο σε έναν ιδιοκτήτη παιχνιδάδικου καθώς είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για πνεύμα!

Έδωσε 43.000 για να αγοράσει αυτή τη φωτογραφία- Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Σίγουρα ξεπέρασε τις προσδοκίες το ποσό για το οποίο πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Sotheby’s του Λονδίνου, αυτή η φωτογραφία, ενώ ένας άντρας που αγόρασε για τη συλλογή του μια φωτογραφία με μόνο δύο ευρώ είδε την τύχη να του χαμογελάει.

Η φωτογραφία αυτή ανήκε στον γνωστό καλλιτέχνη Banksy και δεν πρόκειται για κάποιο έργο του αλλά ήταν μία δική του. Ωστόσο, η φωτογραφία, όπως μπορείτε να προσέξετε, δεν έδειχνε καν το πρόσωπο του ανώνυμου Βρετανού καλλιτέχνη δρόμου, ο οποίος προσέχει ιδιαίτερα να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Οι εκτιμήσεις ανέβαζαν το ποσό που θα μπορούσε να πιάσει στα 3.700 με 6.200 δολάρια. Ο αγοραστής που πλειοδότησε κατέβαλε το ποσό των 43.600 δολαρίων!

Δείτε την... πανάκριβη φωτογραφία:

Πανικός στο διαδίκτυο με τη συγκεκριμένη φωτογραφία! Ποιο είναι το περίεργο; (photo)

Εκ πρώτης όψεως, μοιάζει σαν μια συνηθισμένη φωτογραφία ενός όμορφου νεαρού κοριτσιού. Μόνη στο δωμάτιο ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Είναι όμως μόνη; Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, στο φόντο διακρίνεται μια αλλόκοτη φιγούρα! Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου σοκάροντας πολλούς χρήστες και προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Επίσης, ένα ζευγάρι δημοσίευσε μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά μετά από λίγα λεπτά το μετάνιωσαν πικρά.

Προϊόν φωτομοντάζ ή... απρόσμενος επισκέπτης; Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία τόσο της νεαρής κοπέλας, όσο και ο τόπος και ο χρόνος που τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία, χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν πρόκειται για το αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας ή για πραγματική λήψη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share