Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτρωγε κρέας καθημερινά και σε μεγάλες ποσότητες - Αυτό που έπαθε θα σας σοκάρει

Σοκαριστικό

12 Νοεμβρίου 2020 11:32
Έτρωγε κρέας καθημερινά και σε μεγάλες ποσότητες - Αυτό που έπαθε θα σας σοκάρει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνδρας έτρωγε κρέας καθημερινά και σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό που έπαθε θα σας σοκάρει! Ένας άντρας από την Κίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από μέλη της οικογένειάς του αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ναυτία για έξι μήνες.

Οι γιατροί σοκαρίστηκαν όταν βρήκαν 30 αβγά από το παράσιτο ταινία μέσα στον εγκέφαλο του Mr Wu με κάποια από αυτά να έχουν 1 εκατοστό πλάτος. Επίσης, τον αφόρητο πονοκέφαλο που την ταλαιπωρούσε απέδιδε μια νεαρή Βρετανίδα σε άσχημο hangover, ωστόσο τελικώς αποδείχτηκε πως πάσχει από κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Οι ειδικοί πίστεψαν πως ο εγκέφαλό του γέμισε με τα αβγά από το παράσιτο αφού έφαγε χοιρινό που δεν είχε μαγειρευτεί καλά.

Μία μαγνητική τομογραφία έδειξε δεκάδες αβγά στον εγκέφαλό του που είχαν ως αποτέλεσμα την υπερβολική συγκέντρωση υγρών.

Εξήγησε στους γιατρούς πως είχε όντως φάει ωμό κρέας. Ο Mr Wu έπρεπε να υποβληθεί σε κρανιοτομή ώστε οι γιατροί να μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στον εγκέφαλό του και να αφαιρέσουν προσεκτικά τα αβγά και τις προνύμφες.

32χρονη είδε μια ελιά στον αφαλό της να μεγαλώνει - Όταν αποφάσισε να πάει στο γιατρό εκείνος έπαθε σοκ (Video)

Μια 32χρονη γυναίκα πίστευε για δύο εβδομάδες πως μια ελιά στον αφαλό της μεγάλωνε και όταν αποφάσισε να πάει στο γιατρό εκείνος έπαθε σοκ. Επίσης, μια 33χρονη έγκυος πήγε για υπέρηχο και ο γιατρός σοκαρίστηκε με αυτό που είδε.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, χρειάστηκε τσιμπίδα για να της αφαιρέσει τον όγκο που είχε δημιουργηθεί, όχι όμως λόγω της ελιάς, αλλά λόγω της έλλειψης καθαριότητας.

30χρονος πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιά - Άφωνος ο γιατρός μόλις είδε την ακτινογραφία (photo)

30χρονος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο Guwahati, της Βόρειας Ινδίας, την περασμένη εβδομάδα με έντονους πόνους στην κοιλιά. Όταν ο γιατρός είδε τις ακτινογραφίες έμεινε έκπληκτος.

Δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Στην κοιλιακή χώρα του 30χρονου ήταν ένας ολόκληρος φορτιστής κινητού τηλεφώνου. Πέντε γιατροί μετά από χειρουργική επέμβαση μιας ώρας, κατάφεραν να αφαιρέσουν το φορτιστή κινητού τηλεφώνου μέσα από το σώμα του άτυχου 30χρονου. Επίσης ένας γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού. Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς!

Ένας από τους γιατρούς παραδέχτηκε ότι μετά από 25 χρόνια στο επάγγελμα, ήταν η πρώτη φορά που είδε κάτι τέτοιο. Στην αρχή του χορηγήθηκε μία καθαρτική ουσία είπε, μήπως και κατάφεραν να αποφύγουν την επέμβαση από τον 30χρονο ασθενή.

“Στην αρχή προσπαθούσαμε να δούμε το πρόβλημα του πόνου της κοιλιακής χώρας, μέσα από το γαστρεντερικό σωλήνα.Δεν μας είπε την αλήθεια από την αρχή δηλώνει. Το πιθανότερο είναι να ντρεπόταν και να αισθάνονταν άβολα να μας πει τι είχε συμβεί”.

Έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν πολλά περίεργα πράγματα για να κακοποιήσουν σεξουαλικά. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καλά και στην ψυχική τους υγεία, δήλωσε ο γιατρός.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share