Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

33χρονη έγκυος πήγε για υπέρηχο - Ο γιατρός σοκαρίστηκε με αυτό που είδε (photo)

Ανατριχιαστικό

27 Οκτωβρίου 2020 10:17
33χρονη έγκυος πήγε για υπέρηχο - Ο γιατρός σοκαρίστηκε με αυτό που είδε (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όταν μια 33χρονη έμεινε έγκυος για έκτη φορά, δεν είχε ιδέα ότι οι προηγούμενες πέντε εγκυμοσύνες είχαν αποδυναμώσει το τοίχωμα της μήτρας.

Ως αποτέλεσμα, η μητέρα είχε σχηματίσει μια σχισμή στη μήτρα, την οποία δεν είχε καταλάβει καθώς δεν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 28χρονης εγκύου, όπου πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο, όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε».

Στον υπέρηχο που είχε προγραμματίσει με το γιατρό στις 22 εβδομάδες, ο γιατρός σοκαρίστηκε μόλις είδε τα πόδια του μωρού να κρέμονται από τον αμνιακό σάκο. Ο γιατρός Pierre-Emmanuel Bouet, επικεφαλής συγγραφέας της έκθεσης, είπε ότι ποτέ πριν δεν είχε δει μια εγκυμοσύνη σαν αυτή. Αυτό ονομάζεται ”ρήξη εγκυμοσύνης” και έχουν αναφερθεί μόνο 26 περιπτώσεις παρόμοιες.

Η μαγευτική εικόνα, που μοιάζει σαν να ρίχνει κλωτσιά έξω από τη μήτρα της μαμάς, γρήγορα έγινε viral. Οι γιατροί φρόντισαν να εξηγήσουν στη μητέρα και στο σύζυγό τους πιθανούς κινδύνους της κήλης στον αμνιακό σάκο, όπως την υστερεκτομή και το πρόωρο τοκετό.

Παρά τους κινδύνους, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη. Μετά από τις 30 εβδομάδες, η μητέρα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή. Σήμερα το μωράκι είναι υγιής και είναι 6 μηνών. Μετά την γέννα, οι γιατροί διόρθωσαν τη ρήξη της μήτρας.

31χρονη τυφλή έγκυος πηγαίνει για υπέρηχο - Αυτό που έκανε ο γιατρός θα σας σοκάρει

Μια τυφλή έγκυος πήγε να κάνει τον υπέρηχό της με αυτό που έκανε ο γιατρός της στη συνέχεια να την σοκάρει ευχάριστα. Ενώ, ανατριχιάζει η ιστορία 66χρονης που πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος. Όταν οι γιατροί της είπαν την αλήθεια «πάγωσε»!

Η 31χρονη Τατιάνα είναι μια τυφλή έγκυος, η οποία με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει τη στιγμή που θα κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες εγκυμονούσες μητέρες, η Τατιάνα δεν είναι σε θέση να δει το μωράκι της μέσω ενός υπερήχου.

Μια εταιρεία, η οποία κατασκευάζει πάνες για μωρά, αποφάσισε να δώσει στην Τατιάνα την ευκαιρία να ακουμπήσει το μωρό της. Παρείχε στους γιατρούς έναν κινητό σταθμό 3D-εκτύπωσης, με τη βοήθεια του οποίου εκείνοι δημιούργησαν μια προτομή του αγέννητου γιου της.

Η ομορφιά της μητρότητας έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές αλλά η Τατιάνα είναι σίγουρα κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share