Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nόμιζε πως ήταν έvας επίμονος πονοκέφαλος - Mόλις άκoυσε τη διάγvωση των γιατρώv της κόπηκε η αvάσα

Ανατριχιαστικό

11 Νοεμβρίου 2020 23:16
Nόμιζε πως ήταν έvας επίμονος πονοκέφαλος - Mόλις άκoυσε τη διάγvωση των γιατρώv της κόπηκε η αvάσα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Tον αφόρητο πονοκέφαλο που την ταλαιπωρούσε απέδιδε μια νεαρή Βρετανίδα σε άσχημο hangover, ωστόσο τελικώς αποδείχτηκε πως πάσχει από κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Η Βρετανίδα Hope Stringer έζησε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν το πολύ άσχημο hangover που νόμιζε πως είχε, αποδείχθηκε πως ήταν καρκίνος. Η 24χρονη από το Billericay του Essex, ήξερε ότι κάτι δε πήγαινε καλά όταν ο αριστερός της κρόταφος άρχισε να πάλλεται ενώ ταυτόχρονα ένοιωθε πραγματικά σε άθλια κατάσταση για αρκετές ημέρες, αφότου είχε βγει για ποτά με τη παρέα της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από μια ιατρική διάγνωση συναντάμε κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα πίστευε πως είχε όγκο αλλά τελικά...

“Αισθανόμουν κουρασμένη για μέρες, αλλά σκέφτηκα ότι οφειλόταν στο hangover. Όσο μεγαλώνω, τόσο χειρότερο γίνεται”, είπε η νεαρή στο Caters News Agency.

Δυστυχώς, τα συμπτώματα χειροτέρεψαν τους επόμενους μήνες ωθώντας την να κλείσει ραντεβού με έναν παθολόγο. “Μου είπε πως ήταν ημικρανία και μου συνταγογράφησε παυσίπονα – κάτι που δε θεώρησα περίεργο μιας και εργάζομαι πολλές ώρες και είμαι συνέχεια μπροστά σε έναν υπολογιστή”.

Όταν όμως οι πόνοι έγιναν αβάσταχτοι και δεν μειώθηκαν στο ελάχιστο, έκανε αξονική η οποία αποκάλυψε ότι έπασχε από σάρκωμα μαλακών μορίων.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τον καρκινικό όγκο και η νεαρή υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. “Πιστεύω ότι χειρίστηκα το γεγονός ότι είχα καρκίνο, εξαιρετικά καλά. Ανακοίνωσα στους δικούς μου τους κανόνες: όχι δάκρυα ή λύπες”, αναφέρει.

“Θέλω να προειδοποιήσω τον κόσμο, να είναι πιο προσεκτικός με τα σημάδια και τα συμπτώματα. Αν δεν συνέχιζα να πηγαίνω στους γιατρούς, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ πιο δύσκολο σήμερα”, καταλήγει εξηγώντας πως πλέον είναι υγιέστατη.

Κοριτσάκι έκλαιγε όλο το βράδυ έχοντας δυνατούς πονοκεφάλους... Δείτε τι βρήκαν μέσα στο κεφάλι της (Video)

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένα κοριτσάκι δε μπορούσε να αποκοιμηθεί όλο το βράδυ από τους πονοκεφάλους, επειδή είχε σοβαρή ρινική λοίμωξη. Ενώ, ένα 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση. Αυτό που του συνέβη δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι αστυνομικοί

Το κοριτσάκι πάσχει από χρόνια ιγμορίτιδα και για να τη βοηθήσουν οι γονείς της να αποσυμφορήσει το μπούκωμα, που προκαλεί έντονο πονοκέφαλο, χρησιμοποιούν ένα ειδικό μπουκάλι, που είναι σχεδιασμένο να καθαρίζει με νερό τις βλεννώδεις εκκρίσεις.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί με την πρακτική που ακολουθούν για να καθαρίσουν τα ιγμόρεια του μικρού κοριτσιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share