Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πήγε στο γάμο και φλέρταρε με μια καλεσμένη - Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Αδιανόητο!

24 Οκτωβρίου 2020 18:27
Πήγε στο γάμο και φλέρταρε με μια καλεσμένη - Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Όταν αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί σίγουρα, δεν περίμενε πως η τελετή του γάμου τους θα κατέληγε σε...τραγωδία. Ωστόσο, σε έναν άλλο γάμο εμφανίστηκε μια γυναίκα ουρλιάζοντας, δείτε εδώ ποια ήταν.

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρεις καλεσμένοι σε γάμο μετά από ένα καυγά χωρίς προηγούμενο.

Όλα ξεκίνησαν – όπως μεταδίδει η βρετανική Sun – όταν ένας από τους καλεσμένους άρχισε να φλερτάρει κάποιες από τις κυρίες του γάμου. Εκεί λοιπόν που το ποτό έρεε άφθονο και οι καλεσμένοι χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής γιορτάζοντας το ευτυχές γεγονός των φίλων τους ένας από αυτούς επιτέθηκε σε έναν άλλο.


Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα με αποτέλεσμα όλοι να γίνουν ένα… κουβάρι. Ποτήρια και καρέκλες άρχισαν να εκσφενδονίζονται και οι καλεσμένοι να… ματώνουν.

Κάποιοι κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τον καυγά και οι εικόνες προκαλούν σοκ.

Νύφη είπε στην αδερφή της να φορέσει «ότι θέλει» στον γάμο της - Μόλις την δείτε θα πάθετε σοκ (photo)

Νύφη είπε στην αδερφή της να φορέσει «ότι θέλει» στον γάμο της, αλλά μόλις δείτε τι επέλεξε να φορέσει θα πάθετε σοκ! Η αλήθεια είναι ότι για τέτοια θέματα, θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια. Όπως για παράδειγμα τι επιτρέπεται και την δεν επιτρέπεται να φορέσεις στον γάμο της αδερφής σου.

Όταν όμως η νύφη της λέει ότι θα είναι παράνυφος (που συνήθως όλες φοράνε το ίδιο φόρεμα), αλλά μπορεί να βάλει «ότι θέλει», μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Όπως για παράδειγμα να ντυθεί δεινόσαυρος. Ενώ, ο αδερφός μιας νύφης μπήκε στο δωμάτιο που ντυνόταν και έβαλε τα κλάματα αλλά όχι για αυτό που νομίζετε.

Ο λόγος για τη νύφη Ντιάνα Άνταμς και την μικρότερη αδερφή της, Κριστίνα Μέντορ. Περίπου ένα μήνα πριν τον γάμο, η Κριστίνα, έχοντας λάβει την διαβεβαίωση ότι μπορεί να βάλει ότι θέλει, έστειλε στην αδερφή της την πρότασή της για την εμφάνισή της. Η Ντιάνα γέλασε και είπε ναι.

Για την ιστορία, την ημέρα του γάμο είχε πολλή ζέστη και υγρασία, με αποτέλεσμα η Κριστίνα να αναγκαστεί να αλλάξει εμφάνιση αμέσως μετά την τελετή.

Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει και μένει άναυδος - Αυτό που ακολούθησε στο γάμο θα σας σοκάρει (Video)

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. H νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό και εκείνος μένει σύξυλος.

Για μερικά δευτερόλεπτα στέκεται αμήχανος. Νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της! Ο γαμπρός είναι κωφός, και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, όταν μια νύφη έφτασε υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή στην εκκλησία σίγουρα ούτε ο γαμπρός αλλά και κανείς από τους καλεσμένους δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη δεξίωση του γάμου.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share