Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Την ώρα του γάμου τους μπήκε μέσα μια γυναίκα και άρχισε να φωνάζει - Δεν φαντάζεστε ποια ήταν

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

23 Οκτωβρίου 2020 17:39
Την ώρα του γάμου τους μπήκε μέσα μια γυναίκα και άρχισε να φωνάζει - Δεν φαντάζεστε ποια ήταν
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ιστορίες από γάμους έχουμε δει πάμπολλες άλλες μας έχουν προκαλέσει γέλιο κι άλλες συγκίνηση, δείτε εδώ την ιστορία ενός 94χρονου παππού που συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της. Σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με την ιστορία που ακολουθεί δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο Μουγιούντα δουλεύει στην υπηρεσία εσόδων της Ζάμπια, αλλά αυτή τη φορά δεν έφευγε ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, αλλά για να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.

Όμως ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη κι έτσι η γυναίκα του, η Καρολίν Μουμπίτα, ενημερώθηκε για τα χαρμόσυνα νέα από κάποιους καλοθελητές γείτονες.

Έτσι, η κυρία Μουγιούντα πήρε τα παιδιά κι έτρεξε στην εκκλησία για να ευχηθούν όλοι μαζί «βίον ανθόσπαρτον» στο μελλόνυμφο ζευγάρι.

Όσο για τον ίδιο τον άτακτο κύριο Μουγιούντα, αυτός δεν σήκωσε το βλέμμα του από το πάτωμα όσο η νόμιμη σύζυγος τον διεκδίκησε ενώπιον Θεού, ανθρώπων και της καινούριας συζύγου, μέσα στον ιερό ναό.

Τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Ματερό, όπου κρατείται μέχρι να αποφασίσει η οικογένεια πώς θα κινηθεί.

Πιθανότατα να κατηγορηθεί για διγαμία, που αποτελεί αδίκημα στη Ζάμπια κι αν καταδικασθεί, ίσως αντιμετωπίσει φυλάκιση έως επτά χρόνια.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share