Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νύφη πέταξε το νυφικό της και έκανε τον γαμπρό να παραμιλάει - Το βίντεο με τις 3.200.000 προβολές

Η έκπληξη που τον τρέλανε

19 Οκτωβρίου 2020 10:23
Νύφη πέταξε το νυφικό της και έκανε τον γαμπρό να παραμιλάει - Το βίντεο με τις 3.200.000 προβολές
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όταν αυτή η νύφη έφτασε υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή στην εκκλησία σίγουρα ούτε ο γαμπρός αλλά και κανείς από τους καλεσμένους δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη δεξίωση του γάμου. Επίσης, δείτε τι συμβαίνει όταν παντρεύεται ένα ζευγάρι μάγων και στη γαμήλια δεξίωση νύφη και γαμπρός αψηφούν την βαρύτητα.

Η 34χρονη χορεύτρια και τραγουδίστρια Μελίσσα Μολινάρο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και αποφάσισε να του κάνει μια τεράστια έκπληξη. Ο σύζυγός της είναι φανατικός θαυμαστής της και λατρεύει να βλέπει τη γυναίκα του στη σκηνή, έτσι λοιπόν εκείνη δεν γινόταν να μην δώσει μια “παράσταση” την ημέρα του γάμου τους.

Πέταξε λοιπόν το νυφικό της κι εμφανίστηκε στην πίστα με ένα καυτό κορμάκι και συνοδευόμενη από τις κουμπάρες της για μπαλέτο χάρισε ένα μοναδικό θέαμα τόσο στο γαμπρό όσο και στους καλεσμένους. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο ο γαμπρός από τη μια δείχνει ενθουσιασμένος και περήφανος για τα ταλέντα της γυναίκας του κι από την άλλη ξαφνιασμένος.

Δείτε το βίντεο με τον εντυπωσιακό χορό της νύφης:

94χρονος παππούς συνόδευσε την εγγονή του νύφη στο γάμο της - 2 μέρες μετά συνέβη κάτι το τραγικό!

Oι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης.

Παππούς 94 ετών: Πρόκειται για έναν παππού, ο οποίος συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της. Πολλοί έβαζαν στοίχημα πως δεν θα τα κατάφερνε, όμως, ο ίδιος το έπραξε και έφυγε από τη ζωή μετά από δύο ημέρες. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκλαψαν.

Στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τον παππού, ο οποίος ήταν συνοδός στην εγγονή, η οποία θα παντρευόταν τον καλό της στην εκκλησία. Οι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης, που ήταν ο παππούς της. Επίσης, μετά από δύο ημέρες, ο Bronislaw Grom Karwowski, έφυγε από τη ζωή.

Οι Ναζί συνέλαβαν τον Bronislaw Grom Karwowski στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως, ο Bronislaw κατάφερε να δραπετεύσει από τους Ναζί, οι οποίοι είχαν σαν έδρα την Πολωνία. Όμως, ο ίδιος δεν σώθηκε. Το 1948 ο ίδιος συνελήφθη ξανά και καταδικάστηκε. Έπρεπε να εκτίσει ποινή φυλάκισης χρονικής περιόδου δέκα ετών. Έπειτα, βραβεύτηκε με «το Σταυρό του Ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας» και όχι μόνο.

Ο Bronislaw Grom Karwowski συνόδευσε την εγγονί του στην εκκλησία. Όμως, μετά από δύο ημέρες, πραγματοποίησε το μεγάλο ταξίδι…

Το βίντεο από την τελετή του γάμου της εγγονής του Bronislaw Grom Karwowski, Joanna, ο οποίος τη συνόδευσε στην εκκλησία για να παντρευτεί!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Αυτός ο παππούς κάθεται δίπλα στη χειρουργημένη εγγονή του - Αυτό που κάνει θα σας κάνει να "λυγίσετε"

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share