Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Αυτός ο παππούς κάθεται δίπλα στη χειρουργημένη εγγονή του - Αυτό που κάνει θα σας κάνει να "λυγίσετε"

Λιώσαμε!

25 Μαΐου 2020 12:33
Αυτός ο παππούς κάθεται δίπλα στη χειρουργημένη εγγονή του - Αυτό που κάνει θα σας κάνει να
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Είναι γνωστό της πάσης πως όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια τους, η κίνηση όμως αυτού του παππού έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιστορία ενός παππού με το εγγόνι του που κάνει τους πάντες να δακρύσουν, δείτε εδώ το συγκινητικό, αποχαιρετιστήριο φιλί ενός παππού στον εγγονό του.

Όταν η 20χρονη εγγονή του μπήκε στο χειρουργείο εκείνος δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της. Όταν ανάρρωσε από τη νάρκωση ο παππούς της τη βοηθούσε με τις μετακινήσεις της, ήθελε όμως να κάνει και κάτι ακόμη για την αγαπημένη του εγγονή, ήθελε να της φτιάξει τη διάθεση και τα κατάφερε. Αποφάσισε λοιπόν να της βάψει τα νύχια κάνοντας την εγγονή του να χαμογελάσει με τη συγκινητική του πράξη. Χαρακτηριστικά στο βίντεο ο παππούς φαίνεται πλήρως αφοσιωμένος και ακούγεται να λέει "κάνω μια πολύ σημαντική δουλειά, πόσες στρώσεις να σου περάσω το βερνίκι;".

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Αυτός ο παππούς γονατίζει μπροστά στη γυναίκα του - Μόλις δείτε το λόγο θα "λιώσετε"

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι που είναι πολλά χρόνια μαζί φροντίζουν να δείχνουν την αγάπη τους με διαφορετικούς τρόπους, όπως ακριβώς έκανε και αυτός ο παππούς και συγκίνησε τους πάντες. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν παππού που μας συγκινεί, δείτε εδώ τι συνέβη δυο μέρες αργότερα αφού αυτός ο παππούς είχε συνοδεύσει την εγγονή του ως νύφη στην εκκλησία.

Τίποτα δεν λέει σε αγαπάω τόσο καλά, όπως ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι με διαμάντια, έχουμε δίκιο; Εννοούμε ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι διαμαντιών μετά από 63 χρόνια γάμου, τέσσερα παιδιά, εννέα εγγόνια και χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, δηλαδή.

Ας πάμε λίγο πιο πίσω.

Γνωρίστε τον Καρλ και την Ντόνα. Αυτοί οι δύο είναι μαζί από το γυμνάσιο, παντρεύτηκαν το 1956 και έχουν πραγματικά περάσει τα πάντα μαζί. Έχουν περάσει περισσότερες από έξι δεκαετίες μαζί και φυσικά είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους, όπως και κάθε άλλο ζευγάρι. Δυστυχώς, το 2018 ήταν το έτος με τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα για αυτούς τους δύο.

Η Ντόνα, η οποία είναι 81 ετών, έπρεπε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του έτους στο νοσοκομείο. Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μετά την υποβολή της στην τρομακτική διαδικασία επέμβασης ανοικτής καρδιάς. Ήταν καταστροφικό για όλη την οικογένεια, αλλά κυρίως για τον Καρλ. Παρ ‘όλα αυτά, ήταν εκεί γι’ αυτήν σε όλα όσα συνέβησαν.

"Ο παππούς δεν την άφησε ποτέ από το πλευρά του", δήλωσε ο εγγονός τους Καρλ Γκίμπς. "Το κέντρο αποκατάστασης είχε φέρει μια καρέκλα όπου κοιμόταν κάθε βράδυ, μέχρι που ήταν αρκετά δυνατή η γιαγιά για να γυρίσει στο σπίτι".

παππούς

Αν και είμαστε σίγουροι ότι η Ντόνα θα πίστευε ότι η αγάπη του για εκείνη ήταν άφθονη, ο Καρλ ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο ειδικά γι’ αυτήν, μόλις τελικά θα μπορούσε να βγει από το νοσοκομείο. Ως αποτέλεσμα, είπε στη σύζυγό του ότι θα της πάρει ένα νέο δαχτυλίδι αρραβώνων, αν κατάφερνε να γίνει καλά.

Αυτό φαινόταν να είναι το σωστό κίνητρο! Τα διαμάντια εξακολουθούν να είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, ακόμα και όταν βρίσκεται στη δεκαετία των ογδόντα.

Όπως υποσχέθηκε, ο Καρλ πήγε με τη Ντόνα σε ένα πολυκατάστημα για να τις πάρει το δαχτυλίδι, με το που βγήκε από το νοσοκομείο. Αλλά ο Καρλ είχε και μια άλλη έκπληξη στο μανίκι του, στην οποία είχε έρθει όλη η οικογένεια για να τη δει.

Αφού διάλεξαν το νέο δαχτυλίδι, ο Καρλ έπεσε σε ένα γόνατο, όπως ακριβώς έκανε πριν πολλά χρόνια και ζήτησε ξανά από τη σύζυγό του να τον παντρευτεί.

Ο Καρλ μας συγκίνησε τελείως και η Ντόνα μας αποτελείωσε με την απάντησή της στο όλο αυτό. Για να σφραγίσουν το γάμο τους, ο Καρλ και η Ντόνα ανανέωσαν τους όρκους τους. Τους ευχόμαστε πολλά χρόνια ευτυχίας μαζί!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share