Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

32χρονος πήγε να κατεβάσει χρήματα στο ΑΤΜ - Αντί για χρήματα του έβγαλε κάτι το... σοκαριστικό!

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του!

21 Οκτωβρίου 2020 13:25
32χρονος πήγε να κατεβάσει χρήματα στο ΑΤΜ - Αντί για χρήματα του έβγαλε κάτι το... σοκαριστικό!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 32χρονος στην Ινδία πήγε να κατεβάσει χρήματα στο ΑΤΜ και έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε τι κρυβόταν μέσα στο αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών. Ο υπάλληλος σε κατάσταση σοκ κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του το αδιανόητο περιστατικό και πλέον αυτό κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μέσα στο αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών ΑΤΜ είχε «μπουκάρει» ένα τεράστιο φίδι! Οι εικόνες που ανέβηκαν στα social media, δείχνουν πώς το ερπετό στην αρχή κινείται στο πάτωμα, στο τραπεζικό κατάστημα. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 36χρονης που πήγε στο ΑΤΜ και είδε στον λογαριασμό της 100.000 ευρώ.

Μη μπορώντας να βρει διέξοδο να διαφύγει, το φίδι ανεβαίνει στο ATM και κατορθώνει να μπει μέσα του από μια τρύπα στην κορυφή του.

Σιγά-σιγά το μεγάλο φίδι σπρώχνει το σώμα του μέσα στο αυτόματο μηχάνημα ανάληψης και σε λίγο κατορθώνει να εξαφανιστεί εντελώς, στο μεταλλικό κουτί.

42χρονος πήγε στο ΑΤΜ πάτησε να κατεβάσει 200 ευρώ και είδε αυτό - Τεράστια προσοχή

Ένας 42χρονος άνδρας πήγε να κάνει ανάληψη στο ΑΤΜ και, προς έκπληξή του, ανακάλυψε πως, αντί για 1.700 δολάρια που περίμενε να έχει, είχε… 8,2 εκατομμύρια δολάρια!

«Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη 200 δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό και είδα ότι είχα 8,2 εκατ. δολάρια», δήλωσε ο άνδρας.

Με το που το είδε, πίστεψε πως είχε γίνει κάποιο λάθος στην εκτύπωση της απόδειξης, αλλά όταν ξαναέβαλε την κάρτα του στο ΑΤΜ είδε πως όντως έχει στον λογαριασμό του το απίστευτο ποσό των 8,2 εκατομμυρίων.

Στη συνέχεια, ο άνδρας επικοινώνησε με την τράπεζα και διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος, με αποτέλεσμα τα χρήματα να αφαιρεθούν από το λογαριασμό του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 19χρονος πάτησε αυτό στο ΑΤΜ και δευτερόλεπτα μετά είδε 123.000 ευρώ δίπλα του - Η ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Ποιος είπε ότι οι γιαγιάδες δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και χρειάζονται πάντα βοήθεια; Ιστορίες με πρωταγωνίστριες γιαγιάδες έχουμε δει αμέτρητες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά άνοιξε ένα μπέργκερ που κρατούσε για 24 χρόνια, κάτι αντίστοιχο όμως με την ιστορία που ακολουθεί σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Μια γενναία γιαγιά, 81 ετών, κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Βρετανία εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εξουδετέρωσε μια γυναίκα που αποπειράθηκε να την κλέψει ενώ έβγαζε χρήματα από το ATM.

Η Ντορίν Τζόουνς βρισκόταν μπροστά στο ATM σε πόλη των Δυτικών Μίντλαντς, όταν δέχθηκε επίθεση από μια νεαρή έγκυο γυναίκα που αρχικά πλησίασε την 81χρονη ζητώντας ελεημοσύνη.

Η κάμερα του κλειστού κυκλώματος απαθανάτισε τη δύο φορές χήρα και συνταξιούχα γιαγιά να αρπάζει τη νεαρή κακοποιό και να την αναγκάζει να τραπεί σε φυγή.

Η γιαγιά… νίντζα είπε για το περιστατικό: «Δεν περίμενε να αντιδράσω. Ήταν βέβαιη ότι θα είμαι ευάλωτη λόγω ηλικίας. Αλλά σας λέω τα έβαλε με τον λάθος άνθρωπο. Η Ντορίν δεν είναι εύκολος στόχος».

Η Βρετανίδα πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα το εξής: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αρπάξει τα λεφτά, τα οποία απέκτησα με τόσο κόπο».

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share