Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Μπήκε στο ταχυδρομείο κι άρχισε να γδύνεται - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άλαλοι

Απίστευτο!

16 Οκτωβρίου 2020 13:30
Μπήκε στο ταχυδρομείο κι άρχισε να γδύνεται - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άλαλοι

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε ταχυδρομείο της Ουκρανίας όταν μια γυναίκα άρχισε να γδύνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια υπαλλήλων και πελατών. Τι συνέβη όμως;

Ο λόγος ήταν πως η γυναίκα μπήκε στο ταχυδρομείο χωρίς να φοράει μάσκα. Όταν λοιπόν της έγινε σύσταση κι εκείνη δεν είχε μαζί της μάσκα αποφάσισε πως η καλύτερη λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσει το εσώρουχό της. Έτσι άρχισε να ξεντύνεται αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Το σκηνικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και τα πλάνα είναι άκρως αποκαλυπτικά. Ωστόσο, μιας και μιλάμε για μάσκες, δείτε εδώ τη φωτογραφία που έγινε viral και δείχνει ένα νεογέννητο να τραβά τη μάσκα του μαιευτήρα!

24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα - Μόλις βγήκε... (Video)

24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα και μόλις βγήκε άρχισε να την ψάχνει η αστυνομία. Όταν δείτε το σοκαριστικό βίντεο, θα καταλάβετε αμέσως το γιατί.

Ενώ ήταν μέσα στο ασανσέρ, κλώτσησε με δύναμη το σκυλάκι της. Οι αρχές πήραν τον σκύλο από την επιμέλειά της και του παρείχαν ιατρική βοήθεια. Από τότε, το σκυλάκι έχει δοθεί σε υιοθεσία σε μία άλλη οικογένεια που το αγαπάει. Επίσης, θα σας συνταράξει μόλις δείτε τι συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία μπήκε στο αμάξι, αλλά δεν ήξερε πως υπάρχει κάμερα, με τη συνέχεια να είναι απίστευτη.

Άνδρας άφησε κατά λάθος ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή - Μόλις είδε τι κατέγραψε έμεινε με το στόμα ανοικτό (Video)

Ένας άνδρας από την Κίνα ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι του, ωστόσο στον υπολογιστή του είχε ξεχάσει ανοικτή την κάμερα. Επίσης, σε ένα περίεργο περιστατικό ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό που κατέγραψε έχασε τα λόγια του. Η γυναίκα του, βλέπετε, είχε ερωτικό ραντεβού, με τον Δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share