Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της - Όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ (photo)

Ανατριχιαστικό

8 Οκτωβρίου 2020 16:57
Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της -  Όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της, όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ. Επίσης, δείτε την συγκινητική ιστορία μιας μητέρας που κρατάει το άψυχο σώμα του νεογέννητου μωρού της, όμως μη πάρετε τα μάτια σας από το χέρι του.

Τα σιαμαία δίδυμα είναι ανάμεσα στις πιο σπάνιες εγκυμοσύνες, μια ανωμαλία θέτει υψηλό τον κίνδυνο αποβολής. Το ότι η Michelle κυοφόρησε τον Conner και τον Carter μέχρι το τέλος ήταν ένα θαύμα από μόνο του.

Όταν ήταν 5 μηνών υποβλήθηκαν σε 12ωρη επέμβαση για να χωρίσουν τα σώματά τους για πρώτη φορά. Στην επέμβαση συμμετείχε μια ομάδα 17 άρτια εκπαιδευμένων παιδιάτρων (μπλε για τον Carter, πράσινο για τον Conner και λευκό το χειρουργικό προσωπικό). Το χειρουργείο ξεκίνησε στις 7:11 το πρωί. Η επέμβαση του Conner τελείωσε στις 6:29 το απόγευμα και του Carter στις 6:47, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο PICU.

Στο παρακάτω βίντεο, η επιτυχημένη επέμβαση συνοδεύεται από αγκαλιές, επευφημίες και πολλά δάκρυα από το ιατρικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειας. Όταν ήταν 9 μηνών, ο Conner και ο Carter μπορούσαν επιτέλους να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο σαν ξεχωριστοί δίδυμοι και να επανακτήσουν τον αδερφικό τους δεσμό.

Αποφάσισαν να υιοθετήσουν το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας - Όταν όμως την εξέτασαν οι γιατροί έσκασε η βόμβα (photo)

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας, όταν όμως την εξέτασαν οι γιατροί έσκασε η βόμβα. Ενώ, 22 χρόνια μια μητέρα κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της. Μόλις δείτε τι έχει μέσα θα σας σηκωθεί η τρίχα

Η Allison δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία φίλη που δούλευε σε έναν οργανισμό για υιοθεσίες. Της είπε πως υπήρχε ένα μωρό που η βιολογική του μητέρα ήθελε να δώσει για υιοθεσία.

Παρόλο που δεν ήταν στα σχέδιά τους, ο Josh και η Allison αποφάσισαν γρήγορα να το υιοθετήσουν. Όταν έλαβαν την κλήση πως η μητέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει, πήραν κάποια απροσδόκητα νέα: τελικά είχαν γεννηθεί δύο μωρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι! Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισαν να πάρουν και τα δύο μωράκια σπίτι.

Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος των εκπλήξεων αφού ένα δεύτερο τηλεφώνημα τους είπε πως το κοριτσάκι ήταν πολύ άρρωστο.
Αποφάσισαν να υιοθετήσουν το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας

Τους είπαν πως ο εγκέφαλός της δεν είχε αναπτυχθεί σωστά. Κανείς δεν ήξερε πόσο θα ζούσε. Παρόλο που οι γιατροί τους συμβούλεψαν να μην προχωρήσουν με την υιοθεσία, εκείνοι δεν τους άκουσαν. “Είναι η κόρη μας!”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share