Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μητέρα κρατάει το άψυχο σώμα του νεογέννητου μωρού της - Αλλά μη πάρετε τα μάτια σας από το χέρι του (Video)

Σοκαριστικό

8 Οκτωβρίου 2020 15:31
Μητέρα κρατάει το άψυχο σώμα του νεογέννητου μωρού της - Αλλά μη πάρετε τα μάτια σας από το χέρι του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια μητέρα κρατάει το άψυχο σώμα του νεογέννητου μωρού της, όμως μη πάρετε τα μάτια σας από το χέρι του. Ενώ, μία ανάπηρη μητέρα γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι. Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί την έκανε να παγώσει.

Μια διαφήμιση από την Ταϋλάνδη για ένα βρεφονηπιακό προϊόν έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο με το δυνατό του μήνυμά. Παρακολουθήστε το συγκινητικό βίντεο, που αν και είναι άγνωστη για εμάς γλώσσα, το κοινωνικό του μήνυμα είναι παγκόσμιο και θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια.

Αποφάσισαν να υιοθετήσουν το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας - Όταν όμως την εξέτασαν οι γιατροί έσκασε η βόμβα (photo)

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει το αγέννητο μωρό μιας πάμφτωχης μητέρας, όταν όμως την εξέτασαν οι γιατροί έσκασε η βόμβα. Ενώ, 22 χρόνια μια μητέρα κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της. Μόλις δείτε τι έχει μέσα θα σας σηκωθεί η τρίχα

Η Allison δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία φίλη που δούλευε σε έναν οργανισμό για υιοθεσίες. Της είπε πως υπήρχε ένα μωρό που η βιολογική του μητέρα ήθελε να δώσει για υιοθεσία.

Παρόλο που δεν ήταν στα σχέδιά τους, ο Josh και η Allison αποφάσισαν γρήγορα να το υιοθετήσουν. Όταν έλαβαν την κλήση πως η μητέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει, πήραν κάποια απροσδόκητα νέα: τελικά είχαν γεννηθεί δύο μωρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι! Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισαν να πάρουν και τα δύο μωράκια σπίτι.

Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος των εκπλήξεων αφού ένα δεύτερο τηλεφώνημα τους είπε πως το κοριτσάκι ήταν πολύ άρρωστο.

Τους είπαν πως ο εγκέφαλός της δεν είχε αναπτυχθεί σωστά. Κανείς δεν ήξερε πόσο θα ζούσε. Παρόλο που οι γιατροί τους συμβούλεψαν να μην προχωρήσουν με την υιοθεσία, εκείνοι δεν τους άκουσαν. “Είναι η κόρη μας!”

Ανύπαντρη μητέρα με 4 παιδιά διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο - Η συνέχεια σοκάρει...

Μία ανύπαντρη μητέρα με 4 παιδιά διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο. Τότε ήταν που ρώτησε τη φίλη της αν θα μπορούσε να αναλάβει την υιοθεσία των παιδιών της. Και φυσικά είπε «ναι».

Μετά από αρκετούς μήνες η Diamond απεβίωσε. Λίγες μέρες μετά, η Laura, o σύζυγος της Rico αλλά και οι δύο τους κόρες υποδέχθηκαν τα τέσσερα κορίτσια στο σπίτι τους. Η οικογένεια έφτιαξε σελίδα όπου μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά για να ενισχύσει την προσπάθεια τους αυτή, με τη συμμετοχή να είναι συγκινητική. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός 10χρονου που έχασε τον πατέρα του από καρκίνο, καθώς λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τι τον περιμένει έξω απ’ το σπίτι του!

«Όταν σου παρουσιαστεί μια δύσκολη δοκιμασία, απλά αποδέξου την και κάνε το καλύτερο που μπορείς», δήλωσε σε τοπικό μέσο ο σύζυγος της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share