Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

10χρονος χάνει τον μπαμπά του από καρκίνο. Λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τι τον περιμένει έξω απ’το σπίτι του!

Θα δακρύσετε!

24 Σεπτεμβρίου 2020 15:35
10χρονος χάνει τον μπαμπά του από καρκίνο. Λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τι τον περιμένει έξω απ’το σπίτι του!
Από Πάνος Παπανικολάου

Τo να χάσει ένα παιδί το γονιό του σε οποιαδήποτε ηλικία είναι δύσκολο, αλλά είναι αβάσταχτο όταν συμβαίνει σε μικρή ηλικία. Ο Jett και ο Jace Kellogg πρόσφατα έχασα τον πατέρα τους από καρκίνο. Αυτή η τραγωδία τους στοίχισε πολύ, και η ειδησεογραφική ομάδα Surprise Squad του καναλιού Fox Five είχε μπροστά της μια δύσκολη πρόκληση.

Αν και ο Jace είναι μόλις 10 ετών ξέρει από τώρα τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει: να γίνει επαγγελματίας αναβάτης ταύρου, όπως και ο μπαμπάς του. «Το αγαπώ επειδή το έκανε και ο μπαμπάς μου.» Καθώς μιλάει για τον πατέρα του ξαναζεί τον πόνο της απώλειας.

H ομάδα Surprise Squad αποφάσισε να κάνει κάτι για να αναπτερώσει το ηθικό των δύο αδερφών, κάνοντας μια αξέχαστη έκπληξη. Τα αγόρια είχαν εκφράσει την αγάπη τους για την επαγγελματική ανάβαση ταύρων και τον θαυμασμό τους για τον επαγγελματία αναβάτη και σούπερ σταρ J.B. Mauney, τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Καθώς η δημοσιογράφος τους οδηγεί έξω, τα αγόρια δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Παιδάκι έχασε πατέρα από καρκίνο

Ένα φορτηγό σταματάει έχοντας μέσα τρεις ταύρους προς μεγάλη έκπληξη των αγοριών. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Από το πίσω μέρος βγαίνει ο ίδιος ο Mauney.

Έκπληξη σε 10χρονο

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε όλες τις εκπλήξεις που επιφύλασσαν στα δύο μικρά αγόρια!

Μια ιστορία που μας θύμισε και την αντίστοιχη που σας παρουσιάσαμε το πρωί και σας λύγισε: 7χρονος μεταφέρεται στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο μάτι. Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί τους σηκώθηκε η τρίχα!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share