Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

36χρονη έχει φοβία με τα σκυλιά - Όταν βρήκε αυτό το σκύλο συνειδητοποίησε ότι...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

2 Οκτωβρίου 2020 10:51
36χρονη έχει φοβία με τα σκυλιά - Όταν βρήκε αυτό το σκύλο συνειδητοποίησε ότι...

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε γνωρίσει πραγματικά συγκινητικές ιστορίες για υιοθεσίες σκύλων -δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο. Σίγουρα όμως καμία ιστορία δεν είναι σαν την σημερινή.

Είναι αυτονόητο ότι η φιλία μεταξύ ενός ζώου και ενός ατόμου είναι ένας από τους αγνότερους δεσμούς που μπορεί να υπάρξει ποτέ σε αυτόν τον κόσμο.

Η Τερέζα Χουάνγκ είναι καθηγήτρια ειδικής αγωγής στον Καναδά, η οποία πρόσφατα έγινε viral αφού μοιράστηκε τη συναισθηματική της ιστορία στα κοινωνικά μέσα. Το μήνυμα που μπόρεσε να μας μεταφέρει από αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο: η αγάπη είναι ικανή για τα πάντα .

Αλλά μερικές φορές, η ζωή μπορεί πραγματικά να είναι ειρωνική. Αφού φιλοξένησε το 16χρονο μαύρο σκυλί της αδελφής της Κόλα για δύο εβδομάδες, η Χουάνγκ βρέθηκε να κάνει μια μάλλον παράξενη επιλογή. Αποφάσισε να προσπαθήσει να ξεπεράσει τον φόβο της υιοθετώντας το πλάσμα που φοβόταν περισσότερο! Τώρα, 2 1/2 χρόνια αργότερα, είναι στην ευχάριστη θέση να πει ότι η υιοθέτηση του Μπου ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρε ποτέ στη ζωή της!

Ο Χουάνγκ, γνωστή ως @ketophoria στο TikTok, μεγάλωσε αισθανόμενη έναν τρομερό φόβο για τα σκυλιά αφού την δάγκωσαν δύο φορές στο παρελθόν . Ωστόσο, μετά τη φροντίδα του σκύλου της αδερφής της για δύο εβδομάδες, μια μέρα έπεσε πάνω σε μια δημοσίευση ενός ανθρώπου που έδινε για υιοθεσία ένα κουτάβι μόλις ενός χρόνου: «Το όνομά του είναι Πάτσις και είναι πολύ τρομοκρατημένος.» Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Η Τερέζα και η Πάτσις, που μετονομάστηκε Μπου μετά την υιοθεσία της, συνεργάστηκαν για να ξεπεράσουν τους φόβους τους μαζί. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων χρόνων που ζούσαν μαζί, και οι δύο έπρεπε να κάνουν μικρά βήματα και να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον με υπομονή για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του άλλου, έως ότου δημιούργησαν έναν δεσμό όπως κανένας άλλος.

« Μερικές φορές ακόμα δεν πιστεύω ότι έχω ένα σκυλί, ακόμα καλύτερα το λατρεύω τόσο πολύ. Πάντα λέω στους ανθρώπους ότι ο Boo είναι σαν τον γιο που δεν είχα ποτέ. Αλλά δεν τον θέλω απλώς γιατί με αγαπά και με χρειάζεται. Τον αγαπώ για το ποιος είναι, ακριβώς όπως είναι, για ότι έχει ξεπεράσει και για όλη τη χαρά που έφερε στη ζωή μου », η Τερέζα ανέφερε μέσω των κοινωνικών της δικτύων.

«Η αγάπη είναι ισχυρότερη από τον φόβο»

Η Τερέζα λέει ότι δαγκώθηκε από σκύλο 10 και 20 ετών . Αυτό την έκανε να αναπτύξει άνευ όρων φόβο για αυτούς. Στην ζωή της, έρχεται σε επαφή μόνο με τα σκυλιά των φίλων της που της έδειχναν κάποια εμπιστοσύνη. Ο σύντροφός της ήθελε πάντα να έχει ένα σκύλο, αλλά όταν πριν από δύο χρόνια, έπρεπε να μείνουν με το σκύλο της αδερφής της για 15 ημέρες, η Χουάνγκ αποφάσισε να κάνει μια προσπάθεια. Έτσι γνώρισαν τον Μπου, μέσω του καταφυγίου Niagara Dog Rescue .

"Όταν συνάντησα τον Boo, συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα πόσο φοβισμένος και νευρικός ήταν », ομολογεί η Τεράζα. Προφανώς, οι αρχή δεν ήταν εύκολη. Ο Μπου ήταν πολύ φοβισμένος, δεν ήθελε να αγγιχτεί και έτρωγε μόνο κρυφά. Ωστόσο, σιγά-σιγά, η Χουάνγκ ξεπέρασε τους φόβους της και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μπου, τον οποίο φρόντιζε και αγαπούσε πάρα πολύ. Ωστόσο, κάθε γλείψιμο, κάθε νέο γάβγισμα χαράς και κάθε παιχνίδι ήταν ένα τεράστιο βήμα και για τους δύο.



Επιπλέον, με τη βοήθεια διαφόρων εκπαιδευτών, ο Μπου έχει μάθει πολλά πράγματα. Τώρα δεν φοβάται πλέον τους ανθρώπους, έχει μάθει να κάθεται και να τρώει ήρεμα . » Τέλος, ο Μπου άρχισε να αισθάνεται ασφαλής παρατήρησα επίσης ότι η ουρά του κουνιόταν κατά τη διάρκεια των περιπάτων και άρχισε να τρώει μπροστά μας. Λίγες εβδομάδες αργότερα, έγλυφε τη μύτη μου. Σε 2 μήνες άρχισε να παίζει με την μπάλα. Μια μέρα τον άκουσα να γαβγίζει ενθουσιασμένος για πρώτη φορά στην αυλή μας. Με κάθε νέο κατόρθωμα του που έβλεπα, έκλαιγα με δάκρυα ευτυχίας. Ήταν σαν να ήταν πάλι ένα κουτάβι και μάθαινε να είναι σκύλος », εξηγεί.

Ο Μπου δεν είναι ακόμα κανονικός σκύλος. Έχει τα θέματα του, όπως κάθε σκυλί που είχε μια τραυματική εμπειρία πριν φτάσει σε ένα σπίτι όπου δέχεται πολύ φροντίδα και αγάπη. Ωστόσο, η Τερέζα τον αγαπά άνευ όρων για όλη την ευτυχία που έχει φέρει στη ζωή της. Αλλά πάνω απ ‘όλα, λόγω του πολύτιμου μαθήματος που έχει μάθει από αυτόν: «η αγάπη είναι ισχυρότερη από το φόβο»

Σε αυτό το βίντεο , το οποίο η ίδια η Τερέζα δημοσίευσε μέσω του Instagram , μπορείτε να γνωρίζετε όλη αυτή την όμορφη ιστορία από πρώτο χέρι:

Η ιστορία της Τερέζας και του Μπου είναι ένα μόνο παράδειγμα πολλών, αλλά αυτή η ιστορία μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα σκυλιά μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας και μπορούμε να αλλάξουμε τη δική τους. Θυμηθείτε λοιπόν: εάν σκέφτεστε να συμπεριλάβετε ένα σκυλί στη ζωή σας, υιοθετήστε . Αυτό γιατί; Αυτά τα διασκεδαστικά και ελκυστικά πλάσματα θα σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά.

Από τότε που η Χουάνγκ ξεπέρασε τον φόβο της για τα σκυλιά, έκτοτε υιοθέτησε ακόμα ένα σκυλάκι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share