Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Γυναίκα υιοθετεί ένα ηλικιωμένο σκυλί και ανακάλυψε ότι... - Δε φαντάζεστε

Απίθανη ιστορία!

1 Οκτωβρίου 2020 14:11
Γυναίκα υιοθετεί ένα ηλικιωμένο σκυλί και ανακάλυψε ότι... - Δε φαντάζεστε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr μετά τη συγκινητική ιστορία με το σκύλο και την πλημμύρα, θα σας παρουσιάσει μια ακόμα ιστορία που ραγίζει καρδιές, καθώς μια γυναίκα μετά από χρόνια βρίσκει τον καλύτερό της φίλο.

Η ζωή είναι πραγματικά εκπληκτική, μερικές φορές ο τρόπος που ενώνει ανθρώπους και κατοικίδια ζώα μετά από έναν χαμένο χρόνο. Η Nicole Grimes μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι. Ως αποτέλεσμα, όταν ήταν 10 χρονών η γιαγιά της, της έκανε δώρο γενεθλίων όνειρο όλων των παιδιών: ένα σκύλο.

Η Nicole και ο σκύλος της, ένα Pomeranian-Poodle, πέρασαν 4 χρόνια μαζί ως οι καλύτεροι φίλοι. Δυστυχώς, τα πράγματα άλλαξαν αφού ο πατέρας της Nicole άλλαξε δουλειά και μετακόμισαν σε σπίτι, που απαιτούσε ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς περισπασμούς, συμπεριλαμβανομένου του γαβγίσματος. Εξαιτίας αυτού, όταν η Nicole ήταν 14 ετών, ο πατέρας της άφησε τον αγαπημένο της σκύλο, τον Chloe, στην Ανθρωπιστική Κοινωνία της Ουάσιγκτον.

Ήταν τρομακτικό για τη Nicole και την Chloe. 8 χρόνια αργότερα, η Nicole ήταν στο Facebook, όταν παρατήρησε κάποια σχόλια σχετικά με ένα ηλικιωμένο σκυλί που υιοθετήθηκε. Ο σκύλος ήταν ένα Pomeranian και Poodle και ονομάστηκε Chloe. Επιπλέον, ήταν 11 ετών, την ίδια ηλικία που η Chloe της Nicole θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Κοριτσάκι αγκαλιά με σκυλίτσα

Ο καλύτερος φίλος της Nicole είναι η Chloe

Δεν μπορούσε να αποβάλει το συγκεκριμένο συναίσθημα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το σκυλί που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην ηλικία των 14 ετών, η Nicole πήγε να ψάξει για το σκυλί. Όταν συναντήθηκαν, η Chloe ακούμπησε το πρόσωπο της Nicole, όπως έκαναν συνέχεια και η Nicole ήταν πεπεισμένη ότι ήταν η Chloe της.

Παρ ‘όλα αυτά, η οικογένειά της ήταν σκεπτική, έτσι πήγαν την Chloe στον κτηνίατρο για να της ελέγξει τ μικροτσίπ, και αποδείχθηκε ότι ήταν η Chloe που είχε δοθεί στο καταφύγιο πριν από 8 χρόνια. Σήμερα, η Nicole είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 4 μηνών. Είναι ευγνώμων για τη δεύτερη ευκαιρία που έχει με την Chloe, ειδικά επειδή η γιαγιά που της έδωσε το κατοικίδιο πέθανε 3 χρόνια νωρίτερα.

Η Nicole ανακτά τώρα τον χαμένο χρόνο με την Chloe και δεν μπορεί να περιμένει την κόρη της να είναι ο καλύτερος φίλος της παιδικής της ηλικίας.

Σκυλίτσα σκεπασμένη σε κουβέρτα

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share