Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο γιος της σκοτώθηκε σε τροχαίο - Όταν επισκέφθηκε τον τάφο του έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε

Ανατριχιαστικό!

16 Σεπτεμβρίου 2020 15:22
Ο γιος της σκοτώθηκε σε τροχαίο - Όταν επισκέφθηκε τον τάφο του έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε

Όταν αυτή η μητέρα έχασε το γιο της σε τροχαίο η μόνη της παρηγοριά ήταν να επισκέπτεται τον τάφο του γιου της σε καθημερινή βάση, σε μια τέτοια επίσκεψη όμως αντίκρισε κάτι που τη σόκαρε. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία γύρω από ένα τάφο που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα απορούσε που ο τάφος του γιου της ήταν πράσινος.

Η τελευταία πράξη του γιου της ήταν η δωρεά των οργάνων του. Μία γυναίκα, η Λάουρα, παρέλαβε το πάγκρεας και το νεφρό του. Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν θα ζούσε μέχρι τα 40, αλλά χάρη στον νεαρό, η Λάουρα είναι τώρα 45.

Είναι από τις ιστορίες που σπάνε καρδιές – Ο νεαρός απεβίωσε το 2014, αλλά η κίνηση της οικογένειάς του να δωρίσει τα όργανά του έχει διαχρονική ισχύ.

Την ημέρα του μνημοσύνου του, η μητέρα του Τζούλι και η αδερφή του Γουίτνεϊ πήγαν στον τάφο του.

Την ίδια μέρα, η Λάουρα και ο άντρας της έκαναν διακοπές εκεί κοντά. Η Λάουρα ένιωσε ότι δεν μπορούσε να φύγει αν δεν έβρισκε πρώτα τον τάφο του δότη της. Όταν έφτασε, είδε τη μητέρα και την αδερφή του.

Πήρε μια στιγμή, αλλά όταν η μαμά του κατάλαβε ποια ήταν και τι είχε μέσα της, αγκαλιάστηκαν αμέσως. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, όταν η Τζούλι πήγε ξανά στον τάφο, παρατήρησε κάτι γραμμένο στον σταυρό.

"Ο ήρωας μου. Σ’ ευχαριστώ για αυτό το δώρο της ζωής. Λάουρα", έλεγε το μήνυμα. Τόσο απλό, τόσο συγκινητικό και ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσε κανείς να θυμάται τον νεαρό: σαν ήρωα.

Σοκ σε νεκροταφείο: Έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του συζύγου της - «Πάγωσε» με αυτό που είδε

Σάλος έγινε σε νεκροταφείο. Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του συζύγου της και «πάγωσε» με αυτό που είδε! Επίσης, μια 27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της. Μόλις είδε τι έκανε η φίλης της έπαθε σοκ!

Μια χήρα στην Αγγλία ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει… να εξαφανίζονται.

Έτσι η 50χρονη Sue Stott – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun - έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο κοντά στον τάφο ώστε να ανακαλύψει τι συμβαίνει.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share