Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όποιος πηγαίνει στο σπίτι του καταλήγει να πεθαίνει - Πάνω από 80 παιδιά έχουν δεχτεί την ίδια μοίρα! (Video)

Ανατριχιαστικό

11 Σεπτεμβρίου 2020 12:10
Όποιος πηγαίνει στο σπίτι του καταλήγει να πεθαίνει - Πάνω από 80 παιδιά έχουν δεχτεί την ίδια μοίρα! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όποιος πηγαίνει στο σπίτι του παρακάτω άνδρα, όπως θα δείτε στο βίντεο, καταλήγει να πεθαίνει. Συγκεκριμένα, πάνω από 80 παιδιά έχουν δεχτεί την ίδια μοίρα!

Ο Mohamed φροντίζει τα παιδιά που απορρίπτουν όλοι οι άλλοι. Είναι στα τελικά στάδια της ασθένειάς τους και για διάφορους λόγους δεν είναι με τους γονείς του και έτσι δεν υπάρχει κανείς να τα φροντίσει μέχρι να φύγουν.

Κανονικά, αυτά τα παιδιά θα πέθαιναν σε νοσοκομείο, μόνα και ανώνυμα. Αλλά ο Mohamed έχει αφιερώσει την ζωή του στο να το αλλάξει αυτό. Επίσης, σοκάρει η ιστορία σε ένα σχολείο με τα παιδιά να κοροϊδεύουν τους γιους της για τα κοριτσίστικα μαλλιά τους. Όταν όμως τα έκοψαν αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια!

Τους δίνει δύναμη, αγάπη, συμπόνια και μία οικογένεια. Φέρνει χαρά στην σύντομη ζωή τους και τα συντροφεύει μέχρι την στιγμή που θα πουν το τελευταίο αντίο.

Αυτή η μητέρα τραβούσε με την κάμερα τα παιδιά της στην παραλία, όταν πίσω τους παρατήρησε... έπαθε σοκ (Video)

Την ώρα που η μητέρα κολυμπούσε με τα 4 παιδιά της στην παραλία, πίστευε πως ήταν ακόμη μια ήσυχη ημέρα όπου θα απολάμβανε τον ήλιο και την αμμουδιά στο Okinawa Island της νότιας Ιαπωνίας. Ο μόνος που έλειπε από το ιδανικό σκηνικό ήταν ο σύζυγό της, Hyrum Bronson. Επίσης, ένας άνδρας αρχικά νόμιζε ότι είδε ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα... πάγωσε.

Ο Bronson είχε πάρει μετάθεση στο Αφγανιστάν για 6 μήνες. Οπότε ένα φίλος προσφέρθηκε να τραβήξει με την κάμερα την οικογένεια για να του στείλουν το στιγμιότυπο.

Τη στιγμή όμως που η μικρή του κόρη, Charity, λέει ότι θα αγαπάει τον μπαμπά της για πάντα, κάτι παράξενο συνέβη στο νερό πίσω τους...

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό να γίνεται σε αυτό το γραφείο - Δεν θα θέλατε να είστε εκεί

Τα φαντάσματα ίσως να είναι και ο εφιάλτης του κάθε ανθρώπου. Αυτό που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας λοιπόν σε ένα γραφείο, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Στο σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφηκε στις 3:00 π.μ, βλέπουμε καρέκλες να μετακινούνται μόνες τους, τις οθόνες να αναβοσβήνουν και τα συρτάρια να ανοίγουν. Αν δεν πιστεύατε έως τώρα στα φαντάσματα, αυτό το βίντεο μπορεί να σας πείσει.

Οι κάμερες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά τελικά, από την συμπεριφορά ενός ανθρώπου όταν είναι μόνος του, ακόμα και εξωπραγματικά πράγματα. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινό ή "πειραγμένο", αλλά είναι ανατριχιαστικό, και δεν θα θέλαμε να ήμασταν εκεί την ώρα που γινόταν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share