Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

33χρονος άντρας κοιτά την κάμερα του σπιτιού του και βλέπει την κοπέλα του να κάνει με τον σκύλο του το απίστευτο

Έμεινε κάγκελο!

28 Μαΐου 2020 09:14
33χρονος άντρας κοιτά την κάμερα του σπιτιού του και βλέπει την κοπέλα του να κάνει με τον σκύλο του το απίστευτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 33χρονος άντρας που έλειπε για δουλειές έλαβε ειδοποίηση στο τηλέφωνό του ότι υπήρχε ένας εισβολέας στο σπίτι του – μέχρι να αποκαλυφθεί ότι ο εισβολέας ήταν η κοπέλα του.

Ο Ζοσέ Πέρεζ πάντα βάζει τις κάμερες στο σπίτι του, όπως ο τύπος που είχε βάλει για να παρακολουθήσει την γάτα του και τον σκύλο του, στο East Hartford του Κοννέκτικατ των ΗΠΑ, όταν λείπει, και ειδοποιείται αν ανιχνευθεί κάποια ανθρώπινη δραστηριότητα, στέλνοντας το βίντεο στο κινητό του.

Ενώ ο Ζοσέ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι και ετοιμαζόταν για ύπνο, είδε το βίντεο σε μήνυμα.

Ο 33χρονος εξεπλάγη που είδε τη φίλη του Κέισλα Μόρα, 26 ετών, που εργάζεται βράδυ, να χορεύει με το σκύλο του.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το σκυλί, που ονομάζεται Νίνα, έχει τα μπροστινά πόδια του γύρω από τη μέση της Μόρα, καθώς χοροπηδάνε γύρω από την κουζίνα μαζί.

Η Νίνα σταματάει για λίγο, αλλά στη συνέχεια στέκεται και πάλι για να συνεχίσουν τον χορό τους, κουνώντας με χαρά την ουρά της.

Το ζευγάρι βρήκε τη Νίνα σε μια αγγελία και δηλώνουν ότι είναι η πριγκίπισσα του σπιτιού, απαιτώντας την προσοχή με ωραίο τρόπο – και αυτό μερικές φορές παίρνει τη μορφή ενός χορού.

Μιλώντας για το περιστατικό που συνέβη στις 14 Μαΐου, ο Ζοσέ είπε: «Μιας και ήταν βράδυ, ανησύχησα και αμέσως κοίταξα το βίντεο που έστειλε η κάμερα.»

«Ανακουφίστηκα γνωρίζοντας ότι όλα ήταν εντάξει στο σπίτι και περνούσαν καλά. Χαμογέλασα, αποθήκευσα το βίντεο και έπεσα για ύπνο γνωρίζοντας ότι όλα ήταν εντάξει».

Άκουγε ήχους από την σοφίτα και πήγε να δει τι είναι - Αυτό που αντίκρισε θα σας τρομοκρατήσει

Φανταστείτε τη σκηνή: χαλαρώνετε στην κρεβατοκάμαρά σας, έχοντας κατά νου τα προβλήματά σας, όταν ξαφνικά ακούτε περίεργους ήχους που προέρχονται από τη σοφίτα σας. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Αυτοί οι θόρυβοι ακούγονται σαν να προέρχονται κατευθείαν από μια ταινία τρόμου, όπως το ξύσιμο και τα χτυπήματα που σας εμποδίζουν να κοιμηθείτε ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάτι παρόμοιο ακουγόταν και από την κουζίνα του ενός άνδρα, ο οποίος ανακάλυψε κάτι ακόμα πιο ανατριχιαστικό, όπως θα δείτε εδώ.

Τώρα φανταστείτε να βρείτε την πηγή αυτών των θορύβων και να ανακαλύψετε ένα ανατριχιαστικό νύχι από κάτι που μοιάζει με τέρας. Θα τρομάζατε, σωστά; Αυτό συνέβη σε μια έφηβη από την Αυστραλία.

Ευτυχώς, δεν ήταν πολύ τρομακτικό για εκείνη, επειδή η οικογένειά της έβρισκε συχνά τέτοια ζωάκια, με την Ζαν λέει: «Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι οι Αυστραλοί».

Στην πραγματικότητα, η έφηβη υποψιάζεται ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα στη σοφίτα τους, ειδικά επειδή μπορεί συχνά να ακούσει να τσακώνονται: «Είναι τρομακτικό να τα ακούω στις 2 π.μ. όταν προσπαθώ να κοιμηθώ», λέει.

Αφού το πρώτο σοκ πέρασε, η Ζαν αποφάσισε να ξεκινήσει να ταΐζει τον νέο της φίλο - παρόλο που δεν μπορεί να τον ταΐσει πολύ συχνά επειδή «είναι πολύ κακό για αυτόν».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share