Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα... Όταν έβαλε κρυφή κάμερα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε (Video)

Ανατριχιαστικό

12 Μαΐου 2020 17:08
Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα... Όταν έβαλε κρυφή κάμερα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα. Ενώ, ένας άνδρας κατέγραψε με την κάμερα ασφαλείας μία περίεργη σκιά με αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια να σας κάνει να ανατριχιάσετε, με τον ίδιο να φεύγει από σπίτι!

Αυτό που τελικά είδε από την κρυφή κάμερα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό. Δείτε το βίντεο που θα σας σοκάρει...

Πατέρας καταγράφει με κρυφή κάμερα τον γιό του... Αυτό που παρατηρεί τον κάνει να ανατριχιάσει (Video)

Ένας πατέρας ήταν ανήσυχος για την ασφάλεια της οικογένειάς του που τοποθέτησε μέχρι και μια κρυφή κάμερα και παθαίνει σοκ όταν βλέπει τον γιο του... Ενώ, ένας άλλος κατέγραψε με την κάμερα του κάτι εξωπραγματικό στον ουρανό.

Υπνοβατούσε; Ή μήπως φοβόταν τα φαντάσματα; Τι θα μπορούσε να συμβαίνει εδώ; Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Κόντι τα κατάλαβε όλα. Όπως αποδεικνύεται, το μικρό αγόρι έκανε τα μεσάνυχτα όλα τα πράγματα που δεν του επέτρεπε ο πατέρας του να κάνει όταν ήταν ξύπνιος.

Έτρεχε γύρω από το σαλόνι, ισορροπούσε πάνω στο υποβραχιόνιο του καναπέ, άναβε κι έσβηνε τα φώτα όσο πιο γρήγορα μπορούσε… Αυτό το παιδί έκανε σαν υστερικό! Έκανε ό,τι ακριβώς του απαγόρευαν να κάνει!

Ο Κόντι ήταν αρκετά αναστατωμένος με το υλικό, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, απ’ το να μοιραστεί το βίντεο στο διαδίκτυο. Υπάρχει ακόμα και ένα τελευταίο κομμάτι του βίντεο στο σύστημα, πριν η κάμερα απενεργοποιηθεί μυστηριωδώς: ένα “κοντινό” του Ντίλαν που καταγράφτηκε στην διαδικασία διακοπής της κάμερας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share