Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Αρχικά νομίζε ότι είναι ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα... πάγωσε (Video)

Ανατριχιαστικό

6 Ιουνίου 2020 14:20
Αρχικά νομίζε ότι είναι ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα... πάγωσε (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Την ώρα που ο Βραζιλιάνος Έρικ Ρέις έφευγε από τον πάρτυ του αρραβώνα στο Santo Antonio da Plantina παρατήρησε ότι ο ουρανός ήταν γεμάτος με μικρά μαύρα σημαδάκια. Ήταν άραγε πουλιά; Κάνοντας ζουμ με την κάμερά του, ανακάλυψε ότι αυτές οι τελείες στην πραγματικότητα ήταν... αράχνες! Ενώ, ένας πατέρασ κατέγραψε με κάμερα αυτό που έκανε στο μωρό, όταν έμεναν μόνοι σπίτι. Μόλις το είδε η μητέρα δεν πίστευε πώς είχε αλλάξει ο χαρακτήρας του.

Ευτυχώς ο Έρικ δεν έχει αραχνοφοβία! Όταν το βίντεο έγινε viral, επιστήμονες εξήγησαν αυτό το φαινόμενο. Το συγκεκριμένο είδος αράχνης ονομάζεται Parawixia bistriata, και είναι μη δηλητηριώδες που ζει σε αποικίες και μερικές φορές φτιάχνουν κοινούς ιστούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αράχνες είχαν φτιάξει έναν τεράστιο ιστό που είχαν στερεώσει στις γραμμές του ηλεκτρικού δικτύου, παρόλο που φαίνεται να αιωρούνται στον αέρα.

Ένα θέαμα που δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα, αλλά και δε θα ήθελε:

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό να γίνεται σε αυτό το γραφείο - Δεν θα θέλατε να είστε εκεί

Τα φαντάσματα ίσως να είναι και ο εφιάλτης του κάθε ανθρώπου. Αυτό που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας λοιπόν σε ένα γραφείο, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Στο σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφηκε στις 3:00 π.μ, βλέπουμε καρέκλες να μετακινούνται μόνες τους, τις οθόνες να αναβοσβήνουν και τα συρτάρια να ανοίγουν. Αν δεν πιστεύατε έως τώρα στα φαντάσματα, αυτό το βίντεο μπορεί να σας πείσει.

Οι κάμερες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά τελικά, από την συμπεριφορά ενός ανθρώπου όταν είναι μόνος του, ακόμα και εξωπραγματικά πράγματα. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινό ή "πειραγμένο", αλλά είναι ανατριχιαστικό, και δεν θα θέλαμε να ήμασταν εκεί την ώρα που γινόταν!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share