Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Κάμερα κατέγραψε τον πατέρα να κάνει αυτό στο μωρό όταν μένουν μόνοι - Δεν το πίστευε η μητέρα όταν το είδε

Δεν πάει το μυαλό σας

5 Ιουνίου 2020 13:01
Κάμερα κατέγραψε τον πατέρα να κάνει αυτό στο μωρό όταν μένουν μόνοι - Δεν το πίστευε η μητέρα όταν το είδε
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ένας πατέρα κατέγραψε με κάμερα αυτό που έκανε στο μωρό, όταν έμενα μόνοι σπίτι. Μόλις το είδε η μητέρα δεν πίστευε πώς είχε αλλάξει ο χαρακτήρας του.

Ένα νέο μωρό στο σπίτι, μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές και να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Οι νέοι γονείς, πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται σε ένα νέο αβοήθητο πλάσμα, το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με δάκρυα ή χαμόγελο. Μια νέα μητέρα, άφησε το μωρό της με τον σύζυγό της, ένα νέο και άπειρο μπαμπά, και ανακάλυψε κάτι συγκλονιστικό. Μια κάμερα μπορεί να αποδείξει τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα, και θα πάθετε σοκ με αυτό που είδαν να κάνει μια γιαγιά μόνη στο σπίτι.

Ο σύζυγός της φιλούσε απαλά την κοιλιά του μωρού, κάνοντας θόρυβο με το στόμα του και το παιδί το λάτρευε! Το μωρό γελούσε ανεξέλεγκτα. Η τρυφερή σχέση που έχουν οι δυο τους, είναι πολύ συγκινητική! Αυτό το βίντεο είναι τόσο ευχάριστο, που έχει γίνει viral! Παρακολουθήστε το παρακάτω!

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αναπηρική καρέκλα νεκρού άνδρα να κινείται μόνη της - Θα σας ανατριχιάσει όταν το δείτε

Το προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτο, όταν οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αναπηρική καρέκλα ενός νεκρού να κινείται μόνη της! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Πιστεύεται ότι η καρέκλα χρησιμοποιήθηκε από το πνεύμα του πρώην ιδιοκτήτη, όταν πέθανε στο νοσοκομείο στο Ούντον Τάνι, στη βόρεια Ταϊλάνδη. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε ένα γραφείο, όταν κάμερα κατέγραψε το βράδυ να μετακινούνται οι καρέκλες και ανοιγοκλείνουν τα συρτάρια και οι πόρτες.

Το βίντεο από τις 23 Μαΐου δείχνει ότι η αναπηρική καρέκλα κυλά μόνη της αργά από τη μια γωνία στην άλλη, προχωρώντας προς τα εμπρός σε μια ράμπα. Σε ένα σημείο, η αναπηρική καρέκλα (και πιθανώς το «φάντασμα») φαίνεται να κινείται προς τα πίσω, πριν σταματήσει κοντά στο σημείο εκκίνησης. Το παράξενο περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στους εργαζομένους του νοσοκομείου όταν βρήκαν την αναπηρική καρέκλα εκτός θέσης το επόμενο πρωί.

Ο Τανασάκ Παγκντεούνατ, διευθυντής του τοπικού νοσοκομείου Ban Kham Doung επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για χειροκίνητη αναπηρική καρέκλα, που κανείς δεν θα μπορούσε να ελέγξει.

Είπε: «Ήταν μια θυελλώδη νύχτα και πιστεύουμε ότι η αναπηρική καρέκλα μπορεί να μεταφέρθηκε από τον αέρα». Ο Τανασάκ πρόσθεσε ότι την δώρησε ο πρώην ιδιοκτήτης της, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο.

Είπε: «Παρόλο που ο άνεμος μπορεί να φυσούσε την καρέκλα, σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε μια βουδιστική ιερή τελετή για να κάνουμε προσευχές και να σεβαστούμε το πνεύμα του πρώην ιδιοκτήτη, ώστε να είμαστε ασφαλείς».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share