Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Κρυμμένος καρχαρίας πήγε να επιτεθεί σε ένα αγοράκι - Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους

Κατάφερε να σωθεί

27 Αυγούστου 2020 12:11
Κρυμμένος καρχαρίας πήγε να επιτεθεί σε ένα αγοράκι - Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εμπόδισε αυτό που θα εξελισσόταν σε μια φρικτή επίθεση καρχαρία καθώς πήδηξε στη θάλασσα για να τραβήξει ένα νεαρό αγόρι μακριά του. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Ο Αντριάν Κοσίσκι, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα αστυνομίας του Cocoa Beach στην κομητεία Brevard της Φλόριντα, περπατούσε στην παραλία με τη σύζυγό του, όταν εντόπισαν τον καρχαρία στα ρηχά νερά. Σε αντίθεση με αυτόν τον νέο άνδρα που βούτηξε στο νερό για να βγάλει βίντεο πάνω σε έναν καρχαρία, ο αστυνομικός θυσιάστηκε για έναν πολύ πιο σοβαρό λόγο.

Το ζώο λέγεται ότι πλησίαζε το αγόρι, το οποίο έπαιζε με τα κύματα, οπότε ο Αντριάν ξεπήδησε γρήγορα για να βγάλει τον νεαρό με την σανίδα από το νερό.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο από την Cocoa Beach Police & Fire, η οποία εξήγησε ότι ο Αντριάν κατάφερε να φτάσει το αγόρι «καθώς ο καρχαρίας άρχισε να πλησιάζει επικίνδυνα, φτάνοντας σε απόσταση μόλις δύο ποδιών».

Το άτομο πίσω από τη φωτογραφική μηχανή απαθανάτισε το πτερύγιο του καρχαρία μέσα στο νερό, ενώ οι θεατές στο παρασκήνιο μπορούσαν να ακουστούν προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή του αγοριού, φωνάζοντας: "Γεια σου φίλε! Γεια, υπάρχει ένας καρχαρίας εκεί."

Ο Αντριάν έσυρε το αγόρι από το χέρι και γύρισε γρήγορα προς τα πίσω. Μόλις ήταν και οι δύο στην άμμο, το παιδί άρπαξε την σανίδα του από το νερό.

Η Cocoa Beach Police & Fire παραδέχτηκε ότι δεν είχε ιδέα για το τι θα έκανε ο καρχαρίας - θα μπορούσε απλώς να πλησίαζε ή θα μπορούσε να κάνει το αγόρι το επόμενο γεύμα του, αλλά σίγουρα δεν χρειαζόταν να το μάθουμε αυτό.

Όταν ψάρεψαν αυτό το πλάσμα δεν πίστευαν ότι είναι καρχαρίας - Έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν...

Μια ομάδα βιολόγων από την Ναυτική κυβερνητική υπηρεσία της Σκοτίας ανακάλυψε ένα σπάνιο καρχαρία στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της χώρας.

Ο λόγος για έναν «καρχαρίας του καναπέ» ή αλλιώς Pseudotrakias microdon ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα για πρώτη φορά στα ύδατα της Σκωτίας. Συνήθως συχνάζει μακριά από την Ευρώπη, στα ύδατα του δυτικού Ατλαντικού και του Ειρηνικού ωκεανού.

Ο σχεδόν τριών μέτρων μήκους καρχαρίας ζει σε βάθος μεταξύ 500 και 1,400 μέτρων και για αυτόν τον λόγο δύσκολα μπορεί κανείς να τον συναντήσει. Ακόμα ένα σπάνιο ψάρι μετά από αυτό εδώ, που προκαλεί σοκ.

Ο «καρχαρίας του καναπέ» έχει ένα μεγάλο στόμα, στενά μάτια, στρογγυλεμένες ρύγχους και μεγάλα πτερύγια. Είναι ένα είδος καρχαρία που κολυμπά κοντά στο βυθό της θάλασσας και μόνο περιστασιακά κολυμπά στα ρηχά νερά.

«Ήμουν πολύ έκπληκτος όταν έπεσε πάνω σε σκάφος μας» ανέφερε ο Francis Neat, βιολόγος του ναυτικού της Σκωτίας, ανέφερε στην Βρετανική Mirror.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share