Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Άνδρας βούτηξε στη θάλασσα και ανέβηκε πάνω σε καρχαρία - Η συνέχεια θα σας σοκάρει...

Αδιανόητο περιστατικό

25 Αυγούστου 2020 12:10
Άνδρας βούτηξε στη θάλασσα και ανέβηκε πάνω σε καρχαρία - Η συνέχεια θα σας σοκάρει...

Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να αποφεύγουν τους καρχαρίες αν βρεθούν σε κοντινή απόσταση, αλλά ένας άντρας πήδηξε με σθένος στο πίσω μέρος του και προσπάθησε να τον οδηγήσει, προσκολλημένος στο ραχιαίο πτερύγιο του. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Το τολμηρό άλμα πραγματοποιήθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα, κοντά στην πόλη Yanbu της Σαουδικής Αραβίας, όπου ο Ζάκι Αλ Ζαμπάχι βρισκόταν σε μια βάρκα με δύο άλλους άνδρες, τον Μπάντερ Αλ Καμπίμπι και Γιασέρ Αλ Ριφάι. Ακόμα ένας άνδρας που "τα βάζει" με καρχαρία, μετά από αυτόν εδώ που προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα του.

Στο βίντεο που κατέγραψε ένας από τους άντρες έδειξαν ότι ο Ζάκι στέκεται στην άκρη του σκάφους ενώ πολλοί καρχαρίες φαλαινών κολυμπούσαν γύρω τους, αλλά αντί να τους αφήσουν σε ηρεμία, ο Ζάκι αποφάσισε να πηδήξει πάνω σε έναν από αυτούς.

Ο ανόητος άντρας φάνηκε να εξετάζει ποιον καρχαρία θα στοχεύσει, καθώς κοιτούσε έναν στα δεξιά του σκάφους. Καθώς τα ψάρια πλησίαζαν τη βάρκα, ο Ζάκι πήδηξε δεξιά στην πλάτη του και προσγειώθηκε σε αυτόν, πιάνοντας το ραχιαίο πτερύγιο του για να κρατήσει την ισορροπία του.

Ο καρχαρίας δεν φάνηκε να ανταποκρίνεται, αλλά φάνηκε να μην κουνιέται, αφού ο Ζάκι ανέβηκε. Ο Μπάντερ και ο Γιασέρ ακούγονται να πανηγυρίζουν προς τον Ζάκι αφού κατάφερε να ανέβει, αν και ένας από τους άνδρες πρόσθεσε: «Πρόσεξε, μπορεί να σε καταπιεί».

Οι καρχαρίες φαλαινών είναι ο μεγαλύτερος τύπος καρχαρία, βάρους περίπου 20 τόνων και μήκους 40 ποδιών και άνω, αναφέρει το National Geographic. Τρέφονται με πλαγκτόν και θεωρούνται ευγενή είδη, αν και αυτό δεν δίνει στους ανθρώπους το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν.

Τα ζώα θεωρούνται ότι απειλούνται από το WWF λόγω της ζήτησης για κρέας, πτερύγια και λάδι, και ενώ επί του παρόντος αναφέρονται ως ευάλωτα είδη, συνεχίζουν να τα κυνηγούν σε περιοχές της Ασίας, όπως οι Φιλιππίνες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share