Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

60χρονος τρύπησε το δάχτυλό του με... ψαροκόκκαλο και κινδυνεύει με ακρωτηριασμό (Video)

Σοκ

16 Αυγούστου 2020 20:20
60χρονος τρύπησε το δάχτυλό του με... ψαροκόκκαλο και κινδυνεύει με ακρωτηριασμό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν 60χρονο άνδρα από την Κίνα, όταν ένα ψαροκόκκαλο τον τρύπησε στο δάχτυλο καθώς καθάριζε μια πέρκα που μόλις είχε ψαρέψει, λόγω ενός πολύ επικίνδυνου βακτηριδίου.

Ο 60χρονος παρατήρησε το πρόβλημα την επόμενη μέρα όταν εμφανίστηκαν κόκκινες κουκκίδες στο χέρι του,καθώς δεν είχε κάποια ορατή πληγή. Επίσης, ένας άνδρας είχε αφόρητους πόνους και μέσα σε λίγη ώρα είδε τα χέρια και τα πόδια του να γίνονται μαύρα.

Να σημειωθεί πως καθάριζε το ψάρι χωρίς γάντια. Συντομα όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε, όταν έχασε την αίσθηση των δαχτύλων του και παρουσιάστηκαν φουσκάλες, ενώ το πρήξιμο επεκτάθηκε μέχρι τη μασχάλη.

Χρειάστηκε να του χορηγηθούν αντιβιοτικά, να του τρυπήσουν τις φουσκάλες ώστε να μειωθεί η πίεση στο χέρι του και να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου να αποφύγει τον ακρωτηριασμό.

Οι θεράποντες γιατροί χαρακτηρίζουν την καταστασή του σταθερή, αν και ο κίνδυνος ακρωτηριασμού παραμένει. Ο άνδρας πιστεύεται πως κόλλησε το βακτήριο «vibrio vulnificus» που καταστρέφει τη σάρκα.

Αυτός ο 13χρονος με καρκίνο υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό - Μόλις ξύπνησε από την νάρκωση όμως...

Αυτό το παιδί με καρκίνο παραδίδει μαθήματα ζωής με το ήθος και την προσπάθεια που καταβάλει για να ξεπεράσει την θανατηφόρα νόσο.

Μερικές φορές, το να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος σου είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσεις μία δύσκολη φάση. Για τον 12χρονο Κουίν Σκαμ, αυτό σήμαινε τα πάντα. Ο Κουίν είχε ήδη πολεμήσει τον καρκίνο δύο φορές πριν την ηλικία των 13. Παρά τις δυσκολίες όμως, πάντα παρέμενε αισιόδοξος, όπως και αυτή η κοπέλα που παρά τον ακρωτηριασμό της δίνει ελπίδα μέσα από τις φωτογραφίες της,

Κατά την διάρκεια της δεύτερης μάχης, αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι του. Όταν ξύπνησε από το χειρουργείο, ήθελε μόνο ένα πράγμα: ένα τρίποδο σκυλί.

Στο βίντεο που θα δείτε, το οποίο ανέβηκε στις 6 Μαρτίου 2017, ο Κουίν εξηγεί: ‘Μετά την επέμβαση, ήθελα ένα σκυλί με τρία πόδια. Ήταν το πρώτο πράγμα που είπα όταν ξύπνησα.’

Επειδή ήθελε τον γιο της να είναι χαρούμενος μετά από όλα όσα πέρασε, η μητέρα του, Τζίνα Κνέπ, έψαξε παντού για να βρει ένα σκυλί με τρία πόδια. Τελικά, βρήκε ένα σκυλί που το έλεγαν Λόγκαν στο Facebook και ήξερε αμέσως πως θα γινόταν το σκυλί του γιου. Πήρε τον γιο της από το σχολείο και τον πήγε στο Sacramento της Καλιφόρνια για να γνωρίσει τον νέο του σύντροφο.

Δυστυχώς, μέχρι να φτάσουν στο καταφύγιο, τον είδε ήδη κλείσει άλλος. Αποφάσισαν όμως να περιμένουν εκεί. Όταν ήρθε η γυναίκα που είχε κλείσει και είδε τον Κουίν αποφάσισε να αλλάξει γνώμη και να του τον παραχωρήσει.

Η οικογένεια του Κουίν υιοθέτησε τον Λόγκαν και γρήγορα δέθηκαν πάρα πολύ. Ο Λόγκαν είχε βρεθεί σαν αδέσποτο με σπασμένο πόδι και χρειάστηκε να τον ακρωτηριάσουν πριν μπορέσουν να τον δώσουν για υιοθεσία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share