Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Είχε αφόρητους πόνους και μέσα σε λίγη ώρα τα χέρια και τα πόδια του μαύρισαν - Δεν φαντάζεστε από τι το έπαθε

Μεγάλη προσοχή

17 Απριλίου 2020 14:09
Είχε αφόρητους πόνους και μέσα σε λίγη ώρα τα χέρια και τα πόδια του μαύρισαν - Δεν φαντάζεστε από τι το έπαθε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άνδρας είχε αφόρητους πόνους και μέσα σε λίγη ώρα είδε τα χέρια και τα πόδια του να γίνονται μαύρα. Τότε οι χειρούργοι έπρεπε να πάρουν την μεγάλη απόφαση.

Στην ηλικία των μόλις 44, ο Κέβιν Μπρίν πήγε να χάσει και τα χέρια και τα πόδια του. Όχι, δεν τραυματίστηκε σε τροχαίο, ούτε ήταν βετεράνος πολέμου. Το έπαθε λόγω μόλυνσης από στρεπτόκοκκο.

Ο Μπρίν είχε κάποια συμπτώματα ίωσης και πολύ έντονο στομαχόπονο. Δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου είδαν πως είχε πάθει μία πολύ σοβαρή μόλυνση. Έκανε αξονική και είδαν πως το στομάχι του ήταν γεμάτο πύον (1,5 λίτρα για να είμαστε ακριβείς.) Οι γιατροί νόμιζαν πως είχε πάθει ρήξη έλκους ή παρακέντηση κάποιου οργάνου.

Καθώς προσπαθούσαν να βρουν ποιο ήταν το πρόβλημα, τα όργανά του άρχισαν να καταρρέουν. H ροή του αίματος σταμάτησε προς τα άκρα του με σκοπό να παραμείνει ζωντανός, με αποτέλεσμα την νέκρωσή τους. Όταν όμως ανέφερε πως ο γιος του είχε πάθει αμυγδαλίτιδα, οι γιατροί τον εξέτασαν για το βακτήριο του στρεπτόκοκκου. Όταν κατάλαβαν πως αυτό ευθυνόταν, τον μετέφεραν αμέσως στην εντατική.

οικογένεια στο χειρουργείο

Η μόλυνση είχε πάει από τον λαιμό μέχρι το στομάχι και του είχε προκαλέσει σηπτικό σοκ. Έπρεπε να πάει για αιμοκάθαρση. Ο Μπρίν , πατέρας δύο παιδιών, είναι μόλις ο δεύτερος άντρας στον κόσμο που το έπαθε αυτό. Θα χρειαστεί 4 χειρουργεία: πλήρη ακρωτηριασμό του αριστερού του χεριού, ακρωτηριασμό των δαχτύλων του στο δεξί και μερικό ακρωτηριασμό και στα δυο του πόδια. Για αυτό πρέπει να προσέχετε προειδοποιητικά σημάδια σαν αυτά, ειδικά στα πόδια.

Σύμφωνα με την γυναίκα του, ο Μπρίν παρέμεινε αισιόδοξος και ελπίζει να αναρρώσει πλήρως. Ξεκίνησε και μία σελίδα GoFundMe για να καλυφτούν τα ιατρικά έξοδα και μέσα σε 17 μέρες συγκεντρώθηκαν ήδη πάνω από $48,000.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο σε εκείνον και την οικογένειά του. Μακάρι να αναρρώσει γρήγορα και να προσαρμοστεί στην νέα του ζωή!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share