Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

21χρονη έβγαλε selfie με το μαγιό της - Όταν την παρατηρήσετε καλύτερα θα μείνετε άφωνοι

Δεν πάει το μυαλό σας

22 Μαρτίου 2020 10:39
21χρονη έβγαλε selfie με το μαγιό της - Όταν την παρατηρήσετε καλύτερα θα μείνετε άφωνοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρχικά θα νομίζετε ότι είναι μια selfie, σαν αυτές που βάζουν όλες οι κοπέλες. Στην πραγματικότητα όμως κρύβει πολλά παραπάνω, όπως το κουράγιο και την θέληση της 21χρονης αυτής κοπέλας.

Αυτό το όμορφο κορίτσι είναι μοντέλο και το όνομα της είναι Πάολα Αντονίνι. Η ζωή της φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Πριν από περίπου δύο χρόνια την παραμονή των Χριστουγέννων η Πάολα Αντονίνι χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο.

Οι γιατροί την έσωσαν ως εκ θαύματος και το ένα της πόδι έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Σήμερα περνάει το δικό της μήνυμα, ότι η ζωή συνεχίζεται ακόμα και αν μας έχει φερθεί τόσο άδικα.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι πίσω από αυτή την χαρούμενη κοπέλα υπάρχει ένα ατύχημα που κανείς δεν γνωρίζει. Παρ’ όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να χαμογελάει, όπως και η κοπέλα που θα δείτε εδώ, που αναγκαστικά ακρωτηριάστηκε όταν ήταν μόλις 9 χρονών.

Έβγαλε μια selfie ενώ θήλαζε το μωρό της - Μετά από λίγο είδε ότι κάποιος την κοιτούσε και...

Αυτή η γυναίκα έβγαλε μια selfie μιας και είναι περήφανη για το παιδί της, και αποφάσισε να το θηλάσει ενώ βγήκε έξω. Τότε είδε ότι δεν ήταν μόνη...

H Μπριάρ Λουσία Μακ-κουίν είναι μια νέα μητέρα που ζει στη Νέα Ζηλανδία. Για πρώτη φορά η Μπριάρ βγήκε έξω για πρωινό με τον 8 μηνών γιο της. Μόλις είχε παραλάβει τη παραγγελία της, όταν ο γιος της άρχισε να κλαίει, επειδή πεινούσε. Η Μπριάρ παραμέρισε το πρωινό της, και άρχισε να θηλάζει το γιο της στο τραπέζι της.

Μερικά λεπτά μετά, μια ηλικιωμένη κυρία πλησίασε τη νεαρή μητέρα και εκείνη τη στιγμή η Μπριάρ δεν ήξερε τι να περιμένει. Ίσως η ηλικιωμένη γυναίκα ήθελε να της κάνει παρατήρηση που θήλαζε δημόσια το μωρό της.

Τότε η άγνωστη γυναίκα έκανε κάτι που συγκίνησε τη νεαρή μητέρα, εκεί που δε το περίμενε…

“Ήθελα να μοιραστώ αυτή τη πραγματικά γλυκιά στιγμή που έζησα το πρωί,” γράφει η Μπριάρ στο λογαριασμό της στο Facebook.

“Σήμερα για πρώτη φορά βγήκα για πρωινό μόνη μου με τον 8 μηνών γιο μου. Μόλις παρέλαβα το πρωινό μου, ο γιος μου άρχισε να κλαίει και ήθελε να θηλάσει, και φυσικά τον τάισα, όταν μετά από μερικά λεπτά μια ηλικιωμένη κυρία με πλησίασε…”

“Φοβήθηκα, νόμιζα θα μου έλεγε να κρύψω το στήθος μου. Αντίθετα, άρχισε να κόβει σε κομμάτια το γεύμα μου, και είπε, ‘Τι καλή μαμά που είσαι, δε μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει όμως;’”

“Ειλικρινά μπορούσα να κλάψω από συγκίνηση.” Στο βίντεο που ακολουθεί μάθετε τα οφέλη του θηλασμού για τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού. Μοιραστείτε αυτή τη γλυκιά ιστορία με τους φίλους σας.

Μπορείτε να δείτε εδώ και την selfie μιας άλλης γυναίκας με το παιδί της, η οποία κρύβει μια δραματική ιστορία από πίσω της, και θα σας κάνει να κλάψετε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share