Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο ένα πιρούνι - Η σωτήρια λύση για το κάμπινγκ

Θα σας σώσει!

9 Αυγούστου 2020 14:20
Τύλιξε με αλουμινόχαρτο ένα πιρούνι - Η σωτήρια λύση για το κάμπινγκ
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Το αλουμινόχαρτο είναι ένα προϊόν που δεν λείπει από κανένα σπίτι μιας και είναι ένα πραγματικό εργαλείο! Οι χρήσεις του αμέτρητες και συνεχώς μαθαίνουμε κι άλλες που κάθε φορά μας αφήνουν άφωνους. Ωστόσο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τυλίξετε μία μία τις τούφες των μαλλιών σας με αλουμινόχαρτο!

Μια ακόμη ανακαλύψαμε σήμερα και δεν γινόταν να μην τη μοιραστούμε μαζί σας.

Αν αποφάσισες αυτό το καλοκαίρι να κάνεις κάμπινγκ και σου δεν έχεις μαζί σου πιρούνι χρησιμοποιείς ένα κουτάλι, Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο τι μπορείς να κάνεις;

Η λύση είναι απλούστατη και βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο.

Τυλίγεις λοιπόν ένα πιρούνι σφιχτά με ένα αλουμινόχαρτο και στο λεπτό έχεις ένα έτοιμο και πολύ χρηστικό κουτάλι! Πανέξυπνο;

Δες περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου που θα σας λύσουν τα χέρια!

Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα - Αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας... Ο λόγος;

Τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργειες. Ορισμένα πράγματα προσελκύουν ορισμένες ενέργειες, σαν να ήταν μαγνήτες. Μπορείτε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, να μαγνητίσετε χρήματα!

Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα, αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας ή στην ταμειακή σας μηχανή. Θα σας βοηθήσει στην προσέλκυση του χρήματος. Επίσης, το Athensmagazine.gr, μετά το απόλυτο κόλπο με το αλουμινόχαρτο στα δόντια, θα σας παρουσιάσει το πιο χρήσιμο μυστικό για το καλοκαίρι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο καφέ και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Ρίχνει το ελαιόλαδο μέσα σε αλουμινόχαρτο μετά το τηγάνισμα - Ο λόγος είναι...πανέξυπνος

Το αλουμινόχαρτο βρίσκεται στα περισσότερα σπίτια, αλλά λίγοι γνωρίζουν όλες τις χρήσεις του. Από το μαγείρεμα μέχρι τον καθαρισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο μαγείρεμα, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Όταν τελειώσετε το τηγάνισμα των τροφίμων, μην το πετάτε στο νεροχύτη σας ούτε στα σκουπίδια. Το καυτό λάδι στα σκουπίδια δεν είναι ιδανικό και στο νεροχύτη θα φράξει τους σωλήνες. Αντί αυτού, βάλτε το σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Μόλις κρυώσει, το τσαλακώνετε και το πετάτε στα σκουπίδι

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share