Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

47χρονος άνδρας είναι παντρεμένος με 5 γυναίκες και έχει 24 παιδιά! Όταν άφησε τις κάμερες να μπουν στο σπίτι του μείναμε «κάγκελο»... (Video)

Σοκ με όσα καταγράφηκαν

3 Αυγούστου 2020 17:40
47χρονος άνδρας είναι παντρεμένος με 5 γυναίκες και έχει 24 παιδιά! Όταν άφησε τις κάμερες να μπουν στο σπίτι του μείναμε «κάγκελο»... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

47χρονος άντρας είναι παντρεμένος με 5 γυναίκες και έχει 24 παιδιά, σόκαρε τους πάντες όταν άφησε τις κάμερες να μπουν στο σπίτι του. Ενώ, μια γυναίκα τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον παιδικό σταθμό μετά από υποψίες που είχε ότι κάτι συνέβαινε. Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε θα μείνετε.

Ο Brady Williams είναι ένας πρώην επίσκοπος, ο οποίος έχει πέντε συζύγους και 24 παιδιά. Η οικογένεια του αποτελείται από 30 άτομα, τα οποία μένουν σε δύο σπίτια που είναι το ένα δίπλα στο άλλο, με την κάθε γυναίκα και τα παιδιά της να έχουν το δικό τους χώρο.

Το 2014, η αντισυμβατική οικογένεια άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του σπιτιού της στο Salt Lake City. Οι σύζυγοι του Brady είναι η Paulie, η Robyn, η Rosemary, η Nonie και η Rhonda. Κάθε βράδυ, ο Brady κοιμάται με διαφορετική γυναίκα.

Η οικογένεια Williams δεν είναι μια κλασική πολυγαμική οικογένεια. Επειδή ο τρόπος ζωής τους περιλαμβάνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ, μη θρησκευτικούς περιορισμούς, και εκφράζουν ελεύθερα τις ανοιχτόμυαλες πεποιθήσεις τους, η οικογένεια έχει απομακρυνθεί από άλλες, πιο παραδοσιακές πολυγαμικές οικογένειες. Τα μέλη της οικογένειας Williams θεωρούν ότι είναι άτομα απροσάρμοστα, αφού αντιμετωπίζονται σαν ξένοι από την κοινότητά τους.

“Δεν τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον,” λέει ο Brady. “Απλά η αγάπη αυτή είναι πολλαπλασιασμένη επί πέντε.”

Δείτε το βίντεο:

Γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα στο παιδικό δωμάτιο - Δεν πίστευαν στα μάτια τους, βλέποντας όσα είχε καταγράψει (Video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς δύο μικρών κοριτσιών,βλέποντας όσα είχε καταγράψει η κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιό τους...

Το μεγαλύτερο από τα δύο κοριτσάκια φαίνεται πως ξύπνησε με άγριες διαθέσεις και θεώρησε ως παιχνίδι το κρέμασμα από το φωτιστικό της οροφής. Ενώ, μία μητέρα κρατούσε αγκαλιά την 6χρονη κορούλα της, αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας λίγα λεπτά μετά θα σας κάνει να "παγώσετε".

Η τύχη ήταν με το μέρος της μικρής η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε, καθώς το φωτιστικό αποδείχτηκε αρκετά ανθεκτικό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα κατέγραψε η κρυφή κάμερα:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share