Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον παιδικό σταθμό μετά από υποψίες - Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε θα μείνετε

Θα σας σηκωθεί η τρίχα!

2 Αυγούστου 2020 12:12
Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον παιδικό σταθμό μετά από υποψίες - Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε θα μείνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr μετά την ανατριχιαστική ιστορία με την κάμερα στο δωμάτιο των παιδιών, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που προκαλεί οργή, καθώς μια δασκάλα, όπως είδαμε από το βίντεο της κρυφής κάμερας, φερόταν άσχημα στα παιδιά που πρόσεχε.

Συγκεκριμένα, όταν ένα ζευγάρι αποκτά παιδί ενώ και οι δύο γονείς δουλεύουν, σύντομα αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τη φροντίδα του. Σε ποιον θα το εμπιστευτούν; Η Ντεσίρ εμπιστεύτηκε τις συστάσεις ενός οικογενειακού φίλου, ο οποίος της πρότεινε τη Χριστίνα, μία 28χρονη η οποία είχε παιδικό σταθμό στο σπίτι της.

Αυτό αποδείχτηκε όμως ένα πολύ μεγάλο λάθος. Η Ντεσίρ εκείνη την εποχή εργαζόταν σαν ερευνήτρια στο Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και ήταν πολύ καλά εκπαιδευμένη να εντοπίζει την κακοποίηση. Ένιωθε σίγουρη πως θα το καταλάβαινε αν κάτι δεν πήγαινε καλά.

Στην αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά. Η Χριστίνα φαινόταν καλή στη δουλειά της και εξυπηρετική και ο χώρος της ήταν πάντα καθαρός και ασφαλής. Μία μέρα όμως, την πήρε ο επόπτης τηλέφωνο και της είπε να πάει να πάρει αμέσως την κόρη της, χωρίς να πει κάτι στη Χριστίνα. Τον άκουσε, χωρίς να ξέρει ποιο ήταν το πρόβλημα.

Σύντομα αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο άντρας της είχε βάλει κρυφές κάμερες στο σπίτι της, αφού ένα μεγαλύτερο παιδί είχε πει κάποια ύποπτα πράγματα. Μόλις είδε τι είχαν καταγράψει, πήγε αμέσως στην αστυνομία. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει ενοχλητικές εικόνες:

Η Ντεσίρ δε μπορούσε να το πιστέψει. Η γυναίκα που φαινόταν πως νοιαζόταν, πετούσε τα παιδιά, τους φώναζε και τα άφηνε μόνα στο σπίτι. Έβαζε ακόμα και χαλιά πάνω στο στόμα τους για να τα κάνει να σταματήσουν το κλάμα.

Ομολόγησε για την κακοποίηση δύο παιδιών, ενώ πήγε να δικαιολογήσει τις πράξεις της λέγοντας πως έχει ψυχολογικά προβλήματα. Τελικά, καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη. Ευτυχώς, κανένα από τα παιδιά δεν έπαθε κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share