Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκύλος ζει 16 ολόκληρα χρόνια σε νεκροταφείο - Ο λόγος ραγίζει και την πιο "σκληρή" καρδιά

Απίστευτα συγκινητική ιστορία!

11 Ιουλίου 2020 10:53
Σκύλος ζει 16 ολόκληρα χρόνια σε νεκροταφείο - Ο λόγος ραγίζει και την πιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr μετά την τραγική είδηση με το σκύλο που βρέθηκε δεμένος, θα σας παρουσιάσει μια συγκινητική ιστορία, που δείχνει την αγάπη των σκυλιών απέναντι στους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ένας σκύλος, του οποίου οι άνθρωποι σκοτώθηκαν το 2004 σε τροχαίο στη Ρωσία, έχει βρει καταφύγιο δίπλα από τον τάφο τους στο νεκροταφείο.

Το ζώο, το οποίο θυμίζει τον γνωστό θρυλικό σκύλο Hachiko, ο οποίος περίμενε το αφεντικό του στο σταθμό του τρένου για 9 χρόνια, στην Ιαπωνία. Οι άνθρωποι του Hachiko της Ρωσίας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ο Maxim και η Rimma, σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην πόλη Chernogolovka, δυτικά της Μόσχας.

Οι συγγενείς του ζευγαριού δεν ήθελα να υιοθετήσουν το σκύλο τους και τον έδεσαν στο νεκροταφείο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο. Πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν αλλά αυτός είχε πλέον συνηθίσει το μέρος, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και δεν έφευγε. Έτσι άρχισαν να τον φροντίζουν και να τον ταΐζουν εκεί. Κάποιοι μάλιστα θέλησαν και να τον υιοθετήσουν αλλά το σκυλί αρνιόταν να τους ακολουθήσει.

Μαζί του, μάλιστα, ζει και ένα άλλο μικρότερο αδέσποτο που οι κάτοικοι εκεί γύρω έχουν φτιάξει ένα μικρό τούνελ και τα ζώα κοιμούνται εκεί. Η Olga N., κάτοικος της περιοχής αναφέρει: “Ο σκύλος δεν εμπιστεύεται κανέναν. Γαβγίζει και τρέχει να φύγει μακριά όταν τον πλησιάζουν. Πάντα όμως μετά επιστρέφει και κάθεται στον τάφο".

"Φτωχός" σκύλος κλέβει ένα κομμάτι πίτσας - Ο λόγος που το κάνει συγκλονίζει

Το Athensmagazine.gr, μετά τη συγκινητική ιστορία με το νεκρό σκύλο -διαβάστε εδώ τι του συνέβη- θα σας παρουσιάσει μια ιστορία με ένα "φτωχό" σκυλάκι που έκλεψε ένα κομμάτι πίτσας για να σώσει τα κουταβάκια του.

"Αυτό το φτωχό σκυλάκι αγωνιζόταν να επιβιώσει μόνο του, τρώγοντας οτιδήποτε αποφάγια που μπορούσε να βρει… για να φροντίσει τα μωρά της". Συνήθως, όταν παίρνουνε κάτι από εμάς, τείνουμε να αντιδρούμε θυμωμένα.

Ευτυχώς, οι εργάτες που έκαναν το μεσημεριανό τους διάλειμμα, όταν πλησίασε ένα αδέσποτο σκυλί και έκλεψε ένα κομμάτι από την πίτσα τους δεν τους έκανε να θυμώσουν. Αντίθετα, μπορούσαν να δουν από τον τρόπο που το έκανε, ότι η φτωχή ψυχή λιμοκτονούσε.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι γνώριζαν, ότι ένα μικρό μέρος του γεύματος τους δεν θα ήταν αρκετό φαγητό για τον υποσιτισμένο "κλέφτη", έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την SPCA και να ρωτήσουν αν θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν σε μια απίστευτη ανακάλυψη. Αποδείχθηκε, ότι ο σκύλος δεν πήρε το φαγητό για τον εαυτό του. Είχε κάποιον να ταΐσει, και θα έκανε οτιδήποτε για να το πράξει. Ο σκύλος, που τώρα ονομάστηκε Βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν μητέρα έξι πολύτιμων κουταβιών.

Δυστυχώς, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εκείνη την ημέρα, όλα ήταν πολύ πεινασμένα.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share