Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Έδεσαν σκύλο με πέτρες στο πόδι και τον πέταξαν στη θάλασσα: Κτηνωδία

Εικόνα που κόβει την ανάσα!

9 Ιουλίου 2020 21:18
Έδεσαν σκύλο με πέτρες στο πόδι και τον πέταξαν στη θάλασσα: Κτηνωδία

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε στον Αναυρο Βόλου μια γυναίκα όταν είδε μέσα στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή, έναν σκύλο πνιγμένο.

Η γυναίκα ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Βόλου και λιμενικοί με τη συνδρομή φουσκωτού σκάφους περισυνέλλεξαν το άψυχο σώμα του σκύλου και το μετέφεραν στην ακτή.

Όπως διαπιστώθηκε τα πόδια και το σώμα του σκύλου ήταν δεμένα με σχοινί και επιπλέον πάνω στον κορμό του ζώου είχε δεθεί ένα κομμάτι πλάκας, σαν αυτές που χρησιμοποιούνται για την πλακόστρωση πεζοδρομίων.

Ο δράστης της φρικτής αυτής πράξης αναζητείται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου.

Παράλληλα, έχει ενημερωθεί σχετικά και το Δήμος Βόλου για να εξεταστεί εάν ο σκύλος έφερε τσιπ, ενώ η Διεύθυνση Καθαριότητας θα αναλάβει την υγειονομική ταφή του άτυχου ζώου.

Έδεσαν σκύλο με πέτρες και τον πέταξαν στη θάλασσα

Η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει τα εξής:
«Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Βόλου από ιδιώτη, για τον εντοπισμού νεκρού ζώου (σκύλου), στη θαλάσσια περιοχή ‘ἈΝΑΥΡΟΥ» Μαγνησίας.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή, όπου διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω ζώο είχε τυλιγμένο στον κορμό και στα πόδια του ένα σχοινί με δεμένες πέτρες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία, για την υγειονομική του ταφή».

Να σημειωθεί πως το τραγικό αυτό γεγονός είχε συμβεί πριν μερικούς μήνες και το φέρνουμε στο φως με αφορμή αντίστοιχο περιστατικό πριν λίγες μέρες!

Έθαψαν ζωντανό αδέσποτο σκύλο: Κτηνωδία

Εδώ στο Athensmagazine.gr προβάλλουν το κάθε "κτήνος" που βασανίζει ζώα για παραδειγματισμός! Όπως σας παρουσιάσαμε χτες τον τύπο που άφησε το σκυλί του να πεθάνει χωρίς νερό και τροφή μέσα στον ήλιο σήμερα σας θυμίζουμε μια άλλη κτηνωδία που δίχασε την κοινή γνώμη πριν λίγους μήνες!

Συγκεκριμένα μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία βρέθηκαν οι φιλόζωοι της Παλλήνης, όταν αντίκρισαν ένα αδέσποτο σκυλάκι της περιοχής θαμμένο ζωντανό μέσα στο χώμα, με τεράστιες πέτρες να το καταπλακώνουν και έξω να βρίσκεται μόνο το κεφάλι του!

Οι δράστες έδειξαν το πιο άσχημο πρόσωπο του ανθρώπου και φρόντισαν να θάψουν το αδέσποτο ζώο ζωντανό!

Το σκυλάκι μέσα στο σοκ που είχε υποστεί έκλαιγε κι ευτυχώς κάτοικοι άκουσαν τις φωνές του.

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share