Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η φωτογραφία της γυναίκας μέσα στη θάλασσα έχει αναστατώσει - Παρατηρήστε το πόδι της...

Ένα τραγικό λάθος

11 Ιουνίου 2020 11:54
Η φωτογραφία της γυναίκας μέσα στη θάλασσα έχει αναστατώσει - Παρατηρήστε το πόδι της...

Αυτή η φωτογραφία της γυναίκας στην παραλία έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο, και πολλοί αναρωτιούνται τι συμβαίνει με το πόδι της.

Η πανοραμική λήψη στις φωτογραφίες είναι μία πολύ καλή λειτουργία. Οι φωτογραφίες φαίνονται πολύ όμορφες όταν γίνεται η σωστή λήψη. Φυσικά πολλοί προσπαθούν να κάνουν δοκιμές με αυτή τη λειτουργία προσπαθώντας να πετύχουν μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία. Πολλοί από αυτούς κατάφεραν να βγάλουν αυτή την ιδιαίτερη φωτογραφία που προσπαθούσαν. Ακόμα μια φωτογραφία που έχει αναστατώσει μετά από αυτή με την πεθερά και τη νύφη, την οποία θα δείτε εδώ, και θα πάθετε σοκ με αυτό που της κάνει.

Μάλλον η συγκεκριμένη γυναίκα όταν μπαίνει στην θάλασσα γίνεται γοργόνα, αφού το πόδι της λόγω της λήψης έχει μακρύνει και θυμίζει ουρά!

Κούκλα στο Facebook κι άλλη από κοντά: 24 Τρανταχτά παραδείγματα που αποδεικνύουν πως οι φωτογραφίες προφίλ είναι απάτη

Μπερδευτήκατε ε; Η αλήθεια είναι πως σπάνια δίνουμε σημασία στις ακούσιες γκριμάτσες του προσώπου μας κι έτσι άλλη είναι η εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη πριν φύγουμε από το σπίτι και άλλη αυτή που βλέπουν οι γύρω μας.

Ειδικότερα όμως, είναι εκπληκτικό πως μια πανέμορφη κοπέλα μπορεί να μεταμορφωθεί μέσα σε δευτερόλεπτα σε ασχημόπαπο! Ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο;

Τα πλούσια χείλη και ένα πρόσωπο με ωραίες γωνίες δεν αναφέρεται απαραίτητα σε πλαστικό χειρουργό, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και με επιδέξιο μακιγιάζ. Κάποιοι μακιγιέρ μαθαίνουν να κάνουν θαύματα μέσω της τέχνης τους και εμείς δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι. Δείτε μερικές απίστευτες μεταμορφώσεις, που έγινε μόνο με καλλυντικά, πινέλα και ταλέντο.

Να σας θυμίσουμε και την παρόμοια ιστορία που σάρωσε σε κλικ: Δεν άφηνε ποτέ το αγόρι της να την δει άβαφη - Όταν μια μέρα την αντίκρισε χωρίς μακιγιάζ δεν φαντάζεστε τι έκανε

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share