Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δεν άφηνε ποτέ το αγόρι της να την δει άβαφη - Όταν μια μέρα την αντίκρισε χωρίς μακιγιάζ δεν φαντάζεστε τι έκανε

Σοκ!

23 Μαρτίου 2020 17:44
Δεν άφηνε ποτέ το αγόρι της να την δει άβαφη - Όταν μια μέρα την αντίκρισε χωρίς μακιγιάζ δεν φαντάζεστε τι έκανε

Η Sophia από το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να δείξει την σπαρακτική αλήθεια της κατάστασης του δέρματός της. Διαγνώστηκε με ψωρίαση και το δέρμα της είναι καλυμμένο με κόκκινα οιδήματα σε όλο το σώμα και το πρόσωπό της.

Το δέρμα της σπάει εύκολα και της προκαλεί έντονο πόνο. Επίσης, η Sophia άρχισε να αγχώνεται πολύ για την εμφάνισή της. Έτσι, έμαθε να καλύπτει το πρόσωπό της με μακιγιάζ και έχει γίνει πολύ καλή σ’αυτό.

Παραδέχεται πως όταν φοράει μακιγιάζ, κανείς δεν καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Θέλει και άλλοι να ξέρουν πως δεν είναι πάντα αλήθεια αυτό που βλέπουμε. Αφού το αγόρι της είδε πώς είναι πραγματικά το δέρμα της, σταμάτησε να την παίρνει τηλέφωνο.

Από τότε, η Sophia έχει σπουδάσει κοσμετολογία για να γίνει επαγγελματίας μακιγιέρ. Σήμερα, έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση για το δέρμα της από όταν ήταν έφηβη και ανεβάζει φωτογραφίες από το πώς πραγματικά είναι για να εμπνεύσει και άλλους να αποδεχτούν τις ατέλειές τους.

Δείτε ακόμα και τι προσπαθούσε να κρύψει αυτή η κοπέλα με το μακιγιάζ!

Δεν την γνώριζαν ούτε τα παιδιά της - Μπήκε στο κομμωτήριο με γκρίζα, κατσαρά μαλλιά και βγήκε…

Όταν η Susan αποφάσισε πως είχε κουραστεί από τις γκρι μπούκλες της, ήξερε πως υπήρχε ένα άτομο που θα μπορούσε να την κάνει να νιώσει νέα ξανά.

Γι’αυτό και ταξίδεψε από το Wisconsin με την αδερφή της για να βρει τον Christopher Hopkins. Το μόνο που του είπε ήταν πως ήθελε να αλλάξει την εμφάνισή της.

Δεν την ένοιαζε το μήκος, το χρώμα ή το στυλ – ήθελε απλά να ξεφορτωθεί το γκρι και να κάνει κάτι διασκεδαστικό!

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ λαμπερό και σίγουρα κάτι που δεν περίμενε! Το πρώτο πράγμα που της έκανε ήταν να την ρωτήσει για τις ανάγκες της.

Αμέσως, ήξερε τι έπρεπε να κάνει! Ενώ δεν είναι κακό να έχεις γκρι μαλλιά, η Susan τα είχε βαρεθεί και ήθελε κάτι καινούργιο.

Νιώθοντας την επιθυμία της για αλλαγή, ο Christopher την έβαλε να κάτσει στην καρέκλα και έπιασε δουλειά! Αντί να της τα βάψει καφέ ή ξανθά, αποφάσισε να της τα κάνει κόκκινα.

Ήταν ο τέλειος τρόπος να αναδείξει την λαμπερή της προσωπικότητα. Αφού τέλειωσε με το βάψιμο, συνέχεια είχε το κούρεμα!

Αφού τέλειωσε και με το κούρεμα και το μακιγιάζ, η Susan μπορούσε επιτέλους να ρίξει μια ματιά στον καθρέφτη!

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! Η Susan ερωτεύτηκε αμέσως την νέα της εμφάνιση!

Δείτε ακόμα μια εξαιρετική μεταμόρφωση: Χωρισμένη και απογοητευμένη γκριζομάλλα γυναίκα «μεταμορφώνεται» σε...!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share