Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στην αρχή φαινόταν σαν ένα ακόμη βίντεο μακιγιάζ... Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

2 Φεβρουαρίου 2020 16:32
Στην αρχή φαινόταν σαν ένα ακόμη βίντεο μακιγιάζ... Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Έχουμε δει διάφορα tutorial μακιγιάζ είτε από βίντεο είτε από φωτογραφίες, με κορυφαίο αυτό που δείχνει πως οι γυναίκες κάνουν το στήθος τους να φαίνεται μεγαλύτερο με τη βοήθεια καλλυντικών.

Στην αρχή νομίζαμε πως κι αυτό είναι ένα ακόμη βίντεο μακιγιάζ που πήρε έξτρα δημοσιότητα από την εφαρμογή Tik Tok, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Δεν ήταν όμως...

Η Άμπερ μοιράστηκε ένα βίντεο όπου δείχνει τα σημάδια της ενδοοικογενειακής βίας και πώς το θύμα μπορεί να τα κρύψει με μακιγιάζ.

Στο σύντομο κλιπ, η νεαρή κοπέλα κάνει lip sync το τραγούδι της Λίλυ Άλεν “Not Fair”, ενώ καλύπτει τις υποτιθέμενες μελανιές στο πρόσωπο και τον λαιμό της με ένα σφουγγαράκι μέικ απ.

«Oh he treats me with respect. He says he loves me all the time. He calls me 15 times a day. He likes to make sure that I'm fine», είναι οι στίχοι που τραγουδά, που αναφέρονται στο αγόρι της που την χτυπά ενώ εκείνη το αρνείται.


«Όταν η φίλη σου προσπαθεί να σε πείσει ότι οι μελανιές που παρατήρησες, δεν είναι από το αγόρι της», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Το βίντεο έχει ήδη 209.000 likes και 600 σχόλια και έγινε αμέσως viral στα social media. Κάποιες γυναίκες μάλιστα ταυτίστηκαν και την ευχαρίστησαν για την κίνησή της να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις γυναίκες ακόμη και με ένα απλό βίντεο.

Ένα κοριτσάκι εγκλωβίστηκε σε ένα αυτοκίνητο μετά από τροχαίο! Αυτό που έκανε ένας αστυνομικός για να την ηρεμήσει θα σας αφήσει άφωνους!

Αυτό το κοριτσάκι εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο των γονιών της όταν αυτό γλίστρησε σε μια απότομη χιονισμένη πλαγιά. Ο έφιππος αστυνομικός που έσπευσε να βοηθήσει χρησιμοποίησε όλες του τις γνώσεις από την ιδιότητα ως πατέρας για να ηρεμήσει τη μικρή. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ένα ακόμη "τυχερό" κοριτσάκι που το χτύπησε αυτοκίνητο και γλίτωσε με μερικούς μώλωπες!

Ο γενναίος αστυνομικός ξεκίνησε να της μιλάει για την ταινία "Frozen" την οποία δεν υπάρχει παιδάκι που να μην έχει δει και να μην την έχει λατρέψει. Η συζήτησή τους για τους ήρωες της ταινίας κατάφερε να την ηρεμήσει και να την κάνει να χαμογελάσει ενώ μετέφεραν το παιδικό της καθισματάκι με γερανό.

Δείτε την τρυφερή στιγμή:

Αυτό το κοριτσάκι τσακώνεται με τον μπαμπά της. Μόλις δείτε το λόγο... θα εκπλαγείτε!

Όλα τα παιδάκια είναι χαριτωμένα και αξιαγάπητα, έχουν όμως και πολύ πείσμα μέσα τους γι' αυτό όταν τους αρνηθείς κάτι ή διαφωνήσεις με τα λεγόμενα τους η αμέσως επόμενη κίνησή τους είναι να βάλουν τα κλάματα. Μην ξεχνάμε τη μικρούλα που "έλιωσε" στο κλάμα επειδή η θεία της της είπε πως ο σκύλος της μοιάζει με πατάτα!

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ένα κοριτσάκι να επιμένει στον μπαμπά της πως έχει αγόρι, όταν εκείνος της το αρνείται και της λέει πως δεν θα έχει αγόρι μέχρι να γίνει 50 χρονών η μικρή ξεσπάει σε κλάματα και προσπαθεί να πείσει τον μπαμπά της για το αντίθετο. Ο διάλογος τους είναι απολαυστικός και η μικρούλα ακόμα κι αν κλαίει είναι αξιολάτρευτη!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share