Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Αυτή η φωτογραφία έχει προκαλέσει σάλο - Παρατηρήστε τι κάνει στη νύφη η πεθερά...

Έχει γίνει viral

8 Ιουνίου 2020 12:30
Αυτή η φωτογραφία έχει προκαλέσει σάλο - Παρατηρήστε τι κάνει στη νύφη η πεθερά...

Αυτή η οικογενειακή φωτογραφία έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο, και όχι άδικα. Μόλις δείτε αυτό που έκανε η πεθερά στη νύφη της θα καταλάβετε.

Οι πεθερές με τις νύφες δεν τα πάνε πάντα πολύ καλά, και αυτό δεν είναι βέβαια μονάχα ελληνικό φαινόμενο. Και γίνεται ακόμα χειρότερο σε περίπτωση διαζυγίου. Μπορούν να χαλάσουν ακόμα και την στιγμή του γάμου, όπως έκανε και αυτή που θα δείτε εδώ.

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι για αυτές και οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Έχεις βγει αναμνηστικές φωτογραφίες με όλη την οικογένεια, σε ωραίο φόντο αλλά η πρώην νύφη στα χαλάει.

Τι κάνεις; Να’ναι καλά το photoshop. Δείτε την φώτο με την νύφη που έγινε… μπουκάλι μπύρας και σαρώνει στο διαδίκτυο:

Νύφη έβγαλε φωτογραφία με τη γιαγιά και τη μητέρα της - Δείτε όμως αυτό που κρύβει το νυφικό...

Αυτή η φωτογραφία με τη νύφη, τη γιαγιά και τη μητέρα της κρύβει μια συγκλονιστική ιστορία από πίσω. Όλα έχουν να κάνουν βέβαια με το νυφικό που επέλεξε.

Μπορεί να έχουμε δει πολλά περίεργα νυφικά, ακόμα και νύφες σχεδόν γυμνές, αλλά αυτό εδώ έχει τεράστια συναισθηματική αξία για τη γυναίκα. Όταν η Σάρα αρραβωνιάστηκε στον μέλλοντα άντρα της, Τζόναθαν, εκείνος αστειευόταν συχνά πως η Σάρα μοιάζει πολύ στη μητέρα και τη γιαγιά της. Προέρχεται από μία σφιχτή οικογένεια και λατρεύει τις οικογενειακές παραδόσεις.

Γι’αυτό και θέλησε να παντρευτεί την ίδια ημερομηνία που είχαν παντρευτεί η μητέρα και η γιαγιά της πριν χρόνια. Η μητέρα της πως είχε το γαμήλιο φόρεμα της γιαγιάς της, το οποίο είχε φορέσει και εκείνη στο γάμο της. Δεν είναι υποχρεωτικό να το φορέσει, αλλά εκείνη ήθελε έτσι και αλλιώς να το δοκιμάσει, να δει αν της πηγαίνει.

“Το έφερε κάτω για να το δω. Μόλις το φόρεσα και κράτησα το πέπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, ήξερα ότι δεν χρειαζόταν να δοκιμάσω άλλα φορέματα. Ήταν τέλειο και η μαμά μου φαινόταν πολύ χαρούμενη που με έβλεπε. Είμαι σίγουρη πως το φόρεμα αυτό θα μου χαρίσει έναν ωραίο και χαρούμενο γάμο, όπως έκανε για τη μητέρα και τη γιαγιά μου.»

Και κάπως έτσι, μια νέα παράδοση είχε δημιουργηθεί. Η Σάρα θα παντρευόταν ίδια ημερομηνία όπως η μητέρα και η γιαγιά της και θα φορούσε και το ίδιο φόρεμα!

Δείτε τις φωτογραφίες από τρεις γενιές δεμένες με αγάπη!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share