Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κούκλα στο Facebook κι άλλη από κοντά: 24 Τρανταχτά παραδείγματα που αποδεικνύουν πως οι φωτογραφίες προφίλ είναι απάτη

Προσοχή στο ποτό παιδιά

9 Ιουνίου 2020 12:45
Κούκλα στο Facebook κι άλλη από κοντά: 24 Τρανταχτά παραδείγματα που αποδεικνύουν πως οι φωτογραφίες προφίλ είναι απάτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπερδευτήκατε ε; Η αλήθεια είναι πως σπάνια δίνουμε σημασία στις ακούσιες γκριμάτσες του προσώπου μας κι έτσι άλλη είναι η εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη πριν φύγουμε από το σπίτι και άλλη αυτή που βλέπουν οι γύρω μας.

Ειδικότερα όμως, είναι εκπληκτικό πως μια πανέμορφη κοπέλα μπορεί να μεταμορφωθεί μέσα σε δευτερόλεπτα σε ασχημόπαπο! Ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο;

Τα πλούσια χείλη και ένα πρόσωπο με ωραίες γωνίες δεν αναφέρεται απαραίτητα σε πλαστικό χειρουργό, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και με επιδέξιο μακιγιάζ. Κάποιοι μακιγιέρ μαθαίνουν να κάνουν θαύματα μέσω της τέχνης τους και εμείς δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι. Δείτε μερικές απίστευτες μεταμορφώσεις, που έγινε μόνο με καλλυντικά, πινέλα και ταλέντο.

Να σας θυμίσουμε και την παρόμοια ιστορία που σάρωσε σε κλικ: Δεν άφηνε ποτέ το αγόρι της να την δει άβαφη - Όταν μια μέρα την αντίκρισε χωρίς μακιγιάζ δεν φαντάζεστε τι έκανε

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

«Ζύγιζα 60 κιλά, με κορόιδευαν και με φώναζαν «Χτικιάρη». Τώρα που έχω γίνει σαν τον Χουλκ γιατί όλοι με φοβούνται;

Bodybuilding: Ένας κοκαλιάρης έφηβος, μετατράπηκε σε έναν bodybuilder γεμάτο μυς, αφού αφιέρωσε τον εαυτό του στο γυμναστήριο. Το βάρος του αυξήθηκε κατά 100 κιλά και δηλώνει πως το γυμναστήριο του έσωσε τη ζωή, αφού ήθελε να αυτοκτονήσει.

Bodybuilding: Γιατί ξεκίνησε να γυμνάζεται

Ο Graig Golias πέρασε 10 χρόνια της ζωής του, να γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, για μιάμιση ώρα τη φορά. Όλο αυτό το έκανε για να μεταμορφώσει το σώμα του, αφού δεν του άρεσε αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη.

Τώρα σε ηλικία 35 ετών, ζει στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και εργάζεται ως διαδικτυακός προπονητής εκγύμνασης.



Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι «εθισμένος» στο να κάνει γυμναστική και έχει εμμονή με την εμφάνισή του.



Ο Craig, ο οποίος είναι από το Οχάιο και ζύγιζε 60 κιλά μόνο, είπε πως ορισμένοι άνθρωποι, «συγκλονίζονται» όταν τον βλέπουν. Ωστόσο πολύ συχνά τον ρωτάνε για συμβουλές.

«Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση και ήθελα να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Ήμουν ένα πολύ αδύναμο αγόρι. Δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη.»



Εργάζομαι έξι ημέρες την εβδομάδα για μιάμιση ώρα.

«Όταν άρχισα να βλέπω αποτελέσματα και να λαμβάνω την προσοχή, με έκανε να αισθάνομαι πιο ζωντανός και αποδεκτός από ποτέ.

«Το μόνο πρόβλημα είναι ότι απέκτησα εμμονή με την εμφάνιση μου και δεν ήμουν ποτέ ικανοποιημένος με αυτό που έβλεπα.»

Ο Craig παραδέχθηκε επίσης ότι παίρνει συμπληρώματα για να διατηρήσει το μέγεθος του. Το μυστικό του όμως είναι η αφιέρωση, η σκληρή δουλειά και η υγιεινή διατροφή.

«Δεν δοκίμασα ποτέ αλκοόλ στην ζωή μου κατ ‘επιλογή.»

«Απλά λατρεύω την γυμναστική και πιέζω το σώμα μου στα όρια! Έχει γίνει τρόπος ζωής και είμαι ευγνώμων για το τι έχει κάνει στη ζωή μου. «

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share