Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβγαλε αυτήν τη φωτογραφία στα δοκιμαστήρια ενός μαγαζίου - Όταν είδε ποιος έπαιρνε μάτι...κατατρόμαξε

Μόλις το είδε...

3 Ιουνίου 2020 10:47
Έβγαλε αυτήν τη φωτογραφία στα δοκιμαστήρια ενός μαγαζίου - Όταν είδε ποιος έπαιρνε μάτι...κατατρόμαξε

Η κοπέλα αυτή έβγαζε φωτογραφίες μέσα στο δοκιμαστήριο μέχρι να αποφασίσει ποιο ρούχο είναι αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Αυτό που δεν είχε παρατηρήσει είναι ότι κάποιος την παρακολουθούσε...

Η Ντέστινι, μία φοιτήτρια, ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων, οι οποίοι όταν πάνε για ψώνια δοκιμάζουν τα ρούχα πριν τα αγοράσουν. Εκτός από ότι δοκιμάζει τα ρούχα, βγάζει και μερικές selfies στο δοκιμαστήριο για να ρίξει μια καλύτερη ματιά στον εαυτό της. Μπορεί όμως μέσα από μια φωτογραφία να αποκαλυφθούν πολλά, ακόμα και ένας θανάσιμος κίνδυνος.

Τότε ήταν που κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά

Καθώς έψαχνε το τέλειο φόρεμα, πήρε μερικά κομμάτια και τα πήγε στο δοκιμαστήριο. Αφού γύρισε σπίτι με το νέο της φόρεμα, κατάλαβε πως δεν ήταν μόνη μέσα στο δοκιμαστήριο. Ένα μικρό κορίτσι κρυφοκοιτούσε όλη την ώρα από το διπλανό δοκιμαστήριο.

‘Δοκίμαζα τα ρούχα και δεν είχα καταλάβει πως το κοριτσάκι με κοιτούσε συνεχώς.’ Αντί να νευριάσει όμως και να νιώσει κακοποιημένη, σκέφτηκε πως είναι απλά ένα παιδί και δεν ασχολήθηκε περισσότερο με το θέμα.

Ευτυχώς για το παιδί, δεν κοιτούσε κάποια με λιγότερη αίσθηση του χιούμορ. Αλλιώς, πιθανώς να είχε κάνει ακόμα και μήνυση στην μητέρα της μικρής.

Αυτή η απλή φωτογραφία δείχνει ακριβώς πόσο αγνοούμε μερικές φορές το περιβάλλον μας όταν επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας. Εσείς πώς θα αντιδρούσατε;

Η φωτογραφία με την 5χρονη και τον ετοιμοθάνατο πατέρα της ραγίζει καρδιές - Η μικρή είναι στο τελικό στάδιο καρκίνου...

Αυτή η φωτογραφία με την 5χρονη και τον πατέρα της έχει συγκινήσει όποιον την βλέπει. Η μικρή βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου.

Η Άλι Πάρκερ μοιράστηκε με τον κόσμο μια σπαραχτική φωτογραφία της 5χρονης κόρης της που βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου, ενώ δίπλα της κάθεται ο πατέρας της που πάσχει από την εκφυλιστική νόσο του κινητικού νευρώνα.

Η μητέρα και σύζυγος δημοσίευσε την φωτογραφία για να δείξει τις καταστροφικές συνέπειες του καρκίνου στην οικογένειά της, ενώ μια άλλη μητέρα δημοσίευσε τη φωτογραφία της νεκρής κόρης της, για να προειδοποιήσει τους γονείς για ένα θανάσιμο κίνδυνο.

Ο πατέρας που κλαίει δίπλα από την ετοιμοθάνατη κόρη του στο νοσοκομείο. Η Μπρέιλιν Λάουχον διαγνώστηκε με την πιο επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου στις 6 Δεκεμβρίου.

«Σε λίγες μέρες θα πρέπει να κηδέψω την κόρη μου και σε μερικούς μήνες ή ακόμα και μέρες θα πρέπει να κάνω το ίδιο για τον μπαμπά της», ανέφερε η Πάρκερ.

Η οικογένεια από την Φλόριντα ξαναβρήκε για λίγο την ελπίδα, όταν άκουσε για μια επαναστατική θεραπεία στο Μεξικό. Τώρα, συγκεντρώνουν χρήματα μέσω της πλατφόρμας GoFundMe και ελπίζουν να μαζέψουν τα 300.000 δολάρια που απαιτούνται για την θεραπεία.

«Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτό. Κάποιος πρέπει να βρει σύντομα την θεραπεία», ανέφερε η Πάρκερ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share