Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

22χρονη πέθανε και η μητέρα της ανέβασε μια φωτογραφία της στο διαδίκτυο - Ο λόγος ανατριχιάζει...

Θα σας "λυγίσει"

30 Μαΐου 2020 17:30
22χρονη πέθανε και η μητέρα της ανέβασε μια φωτογραφία της στο διαδίκτυο - Ο λόγος ανατριχιάζει...

Όταν πέθανε αυτή η 22χρονη η μητέρα της βυθίστηκε στη θλίψη. Τότε αποφάσισε να ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα.

Ήταν μια μέρα που η 49χρονη Τσέρι Τοουερί δεν θα ξεχάσει ποτέ. Η μητέρα από το Michigan έζησε μια προσωπική καταστροφή, όταν η 22χρονη κόρη της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Detroit.

Νωρίτερα εκείνο το βράδυ, η κόρη της, Ελάινα Τοουερί , είχε μπει σε ένα εστιατόριο με γρήγορο φαγητό μαζί με έναν φίλο.

«Πήγε στην τουαλέτα. Μετά από 20-25 λεπτά, του φάνηκε παράξενο που δεν είχε βγει έξω”, είπε η Τσέρι. Στις 5:30 το απόγευμα, η ανήσυχη μητέρα έλαβε ένα μήνυμα το οποίο έλεγε ότι η Ελάινα θα γυρνούσε σπίτι σύντομα. Στην πραγματικότητα, δεν θα γυρνούσε ποτέ. Λίγο μετά την αποστολή του μηνύματος, η Ελάινα βρέθηκε αναίσθητη στην τουαλέτα.

Πώς πέθανε;

Είχε πάθει καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. “Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’αυτό που είδα στο δωμάτιο της εντατικής, γιατί ήταν στην χειρότερη κατάσταση που την έχω δει”, είπε η Τσέρι.

Είχε λιποθυμήσει λόγω υπερβολικής δόσης ηρωίνης μαζί με φαιντανύλιο. Η Ελάινα είχε εθιστεί στα ναρκωτικά 7 χρόνια πριν, όταν στράφηκε στα φάρμακα για να αντιμετωπίσει το βίαιο αγόρι της.

Μαζί είχαν αποκτήσει έναν 5χρονο γιο, τον Κρίστοφερ , τον οποίο η Ελάινα έδωσε για υιοθεσία. Ήθελε ο γιος της να μεγαλώσει σε καλύτερο περιβάλλον. Ο πατέρας του Κρίστοφερ είχε ήδη καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία.

Στο νοσοκομείο η κατάσταση της δεν βελτιώθηκε. Αντιθέτως, γινόταν όλο και χειρότερα. «Είναι η μοναχοκόρη μου, η καλύτερη μου φίλη. Υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε την καινούρια της δουλειά σήμερα, αλλά τώρα είναι συνδεδεμένη με μηχανήματα υποστήριξης ζωής», είπε η Τσέρι .

Το συκώτι και τα νεφρά της άρχισαν να υπολειτουργούν, οι μύες της εξασθένησαν και δεν είχε σχεδόν καθόλου εγκεφαλική δραστηριότητα. Η Τσέρι αποφάσισε να την αποσυνδέσει. Η Τσέρι θέλει να χρησιμοποιήσει αυτή την φωτογραφία της νεκρής κόρης της για να ταρακουνήσει τους γονείς και τους ναρκομανείς, όπως έκανε και αυτός εδώ ο άνδρας μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

«Θα πολεμάω για το υπόλοιπο της ζωής μου φροντίζοντας όσοι πουλάνε αυτό σε κόσμο στον δρόμο να μπουν μέσα», είπε η Τσέρι . Ελπίζουμε η ιστορία της κόρης της να λειτουργήσει σαν προειδοποίηση στους άλλους για τους κινδύνους των ναρκωτικών

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share